2009-08-11, 20:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na Cherry Culture - NYX Cosmetics i inne
Cytat:
Napisane przez MySSaaa
Gani to wyslalas juz z MCC do mnie??  Moze jakeis zamowionko?? 
Ostatnio pisałam ze jak przejzalam swoja kolorówke to wola o pomste do nieba :/ i mam pytanie do CIebie moja nyxowo-zakupoholiczko  Co bys mi poleciła na takie małe must have mam ciemne oczy i sniada karnacje (tzn teraz mysle ze bedzie ciemniejsza bo opalanie +beta karoten  ) i zamówiłam sobie troszke ciemnych cieni boje sie zaryzykowac z odwazniejszymi kolorami:P
|
Niestety, dopiero MCC wysłało do mnie . Nie są tak prędcy jak CC i zamówienie kompletowali cały tydzień, kolejne 3 dni to oczekiwanie na przesyłkę . Zamówiłam tam tylko dlatego, że mają niższe ceny pomadek i UPM , tym rekompensują nieco to straszliwe oczekiwanie .
Sądzę, że przy ciemnej karnacji można sobie spokojnie na mocniejsze kolory pozwolić, trzeba tylko poświęcić nieco uwagi dokładnemu makijażowi. Jeżeli chciałabyś powiększyć kolekcję cieni, to może skusisz się na którąś z nowych paletek NYX - tych dopasowanych do koloru oczu albo runway collection czy piątek? Nie mam ich jeszcze i nie używałam, ale padały tu w wątku bardzo pochlebne opinie na ich temat. Sama ostrzę pazurki na jakąś milusią piąteczkę
|
|
|