|
farbowanie u fryzjera
Dziewczyny mam taki problem.ostatnio przez caly czas(jakies dwa lata)mialam robione blond pasemka na swoich rudych wlosach.pasemka te robila mi moja kolezanka...i chyba dopiero teraz zauwazylam ze nie sa one idealne.a szczerze mowiac nie stac mnie po prostu na pasemka u fryzjera.wiec teraz mam gdzies 7 cm odrosty i wstretne zolte pasemka.wyglada to okropnie!:-(nie wiem jak sie tego pozbyc.probowalam znalezc jakis szampon koloryzujacy ale jakos nic nie moge znalezc w odcieniu moich wlosow.farby moze i jakies sa ale boje sie farbowac sama...bo nie wiadomo czy kolor wyjdzie taki jak na pudelku no i to nie rozwiaze mojego problemu.wiec juz w akcie desperacji postawnowilam ze ewentuyalnie pojde do fryzjera.ale powiedzcie mi czy fryzjer dobierze mi farbe idealnie pod kolor moich wlosow?chce juz miec po prostu jednolity kolor i nie meczyc moich kudelkow rzadnymi pasemkami.i powidzcie mi jeszcze ile przecietnie kosztowalaby taka usluga?ale nie w jakis salonach fryzjerskich tylko w zwyklym zakladzie.
|