Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wbrew regułom :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-11, 23:23   #19
mejkapownia
Wtajemniczenie

GG do mejkapownia
Dot.: wbrew regułom :)

Cytat:
Napisane przez tyneczka Pokaż wiadomość
Ponarzekała, ponarzekała, a efekt powalający. Buzia jak z okładki, a oczy - jak dla mnie - idealne do makijażu ślubnego
dziękuję

Cytat:
Napisane przez olivia7 Pokaż wiadomość
cudownie
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Adriana Lecouvreur Pokaż wiadomość
a dla mnie to ślubny jest jak najbardziej i cudny w dodatku! ja tam jeszze mocniej chce sie umaziać KIEDYYYYYYŚ
mocniej bym się chyba jużsama bała na ślub umaziać - ale na pewno nie słabiej
ah jak ja żałuję że to jużza mną ;(

Cytat:
Napisane przez Mloda Pokaż wiadomość
Ja w kazdym razie chce mocny makijaz na moj slub, ale nie w złocie, nie lubie go na swojej powiece.
Natomiast Ty wygladasz CUDNIE!!!! Znowu poprosze o pozwolenie na skopiowanie na dysk i moze załatwmy to prosze raz na zawsze . Bardzo bardzo mi sie podoba
załatwione
do właśnego użytku pozwalam zdjęcia kopiować i sobie na nie spoglądać wieczorami
zabraniam wszem i wobec używać moich zdjęć, i tym bartdziej mojej facjaty do jakiś celów pozaosobistych - żeby było raz na zawsze
dzięki za pochwałę

Cytat:
Napisane przez Ishikawa Pokaż wiadomość
A ja pozazdraszczam jakosci zdjec i wogole fotek.
Sa piekne, nie umniejszajac oczywiscie walorów makijażowych
hihi - a zdjęcia walnięte dziś w łazience między mieszaniem w zupie a wyjmowaniem frytek z piekarnika - nie mogę się doprosić małża o jakąś pożądną sesyjkę ;( tak to jest tyle lat po ślubie ;(

Cytat:
Napisane przez norana Pokaż wiadomość
wreszcie jakiś ślubny z charakterem bardzo mi się podoba.
nie wiem czemu wiekszość panien młodych lubuje się w delikatnym makijażu oczu. ja chyba jakąś herezję popełnię bo na swój ślub chcę mieć raczej mocno oczy podkreślone
dzięki
oczy muszę być podkleślone - a kto tego nie rozumie niech potem żałuje

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
gratuluje 7 ;D ja bede miala 7 rocznice 23 sierpnia no aleee nie slubuuu tylko ogolnego "chodzenia" za reke do sklepu po bulki :P:P

makijaz bardzo faajny ,mocny..tak jak lubie..jako ze ja za matami nie przepadam zbytnio to mi sie podobaaaa ale wiem wiem na slubie pelno blaskow i nie wszystko dobrze wyglada pozniej
w sumie stwierdziłam że to złoto nie jest jakoś strasznie podatne na bliki - myślę że w szerszej perspektywie zachowywałoby się przyzwoicie
grunt to mat pod brwią - na powiece perełka jakoś ujdzie

Cytat:
Napisane przez alice86 Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci ślicznie Moja Droga!
Powiem Ci szczerze, że o czymś podobnym sobie myślałam Ostatnio próbowałam na sobie makijaż w odcieniach brązowo złotych ale za nic mi takie kolory nie pasują (tzn może i pasują le ja nie lubię swoich oczu w brązie ).
W najbliższym czasie popróbuję wyczarować sobie coś na oczkach wg Twojej propozycji i postaram się zaprezentować efekty pod Waszą ocenę i ostateczną poradę...
Jak dla mnie to najpiękniejsze są te makijaże, gdzie skupiamy się na mocniejszym podkreśleniu oka A ten do takich należy
Mam nawet chyba podobny kolor szminki i różu...a nawet blond włosy i niebieskie oczy, więc będę kopiować - tzn spróbuję
Jeszcze raz - wielkie dzięki
czekam na efekty
mam nadzieje że na coś się przyda choć troszkę mój malunek
usta w rzeczywistości nie były takie różowe - nie wiem czemu takie wyszły - trochę je przygasiłam;

Cytat:
Napisane przez Lemirka Pokaż wiadomość
Tak marudzi a tak fajnie
dzięki

Cytat:
Napisane przez ewciaa82 Pokaż wiadomość
fantastyczny mejkapjak widac wiekszosc buszujacych tu wizazanek lubuje sie w takich ciemniejszych wersjach slubnego. Ja takze, dla mnie oko bez odbrobiny ciemnego akcentu (a przynajmniej bez kreski)takie lyse jest i bezplciowe
dzięki

chłopiec czy dziewczynka ?

mejkapownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując