2009-08-11, 23:23
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: wbrew regułom :)
Cytat:
Napisane przez tyneczka
Ponarzekała, ponarzekała, a efekt powalający. Buzia jak z okładki, a oczy - jak dla mnie - idealne do makijażu ślubnego 
|
dziękuję 
Cytat:
Napisane przez olivia7
cudownie
|
dziękuję 
Cytat:
Napisane przez Adriana Lecouvreur
a dla mnie to ślubny jest jak najbardziej i cudny w dodatku! ja tam jeszze mocniej chce sie umaziać KIEDYYYYYYŚ 
|
mocniej bym się chyba jużsama bała na ślub umaziać - ale na pewno nie słabiej 
ah jak ja żałuję że to jużza mną ;(
Cytat:
Napisane przez Mloda
Ja w kazdym razie chce mocny makijaz na moj slub, ale nie w złocie, nie lubie go na swojej powiece.
Natomiast Ty wygladasz CUDNIE!!!! Znowu poprosze o pozwolenie na skopiowanie na dysk i moze załatwmy to prosze raz na zawsze  . Bardzo bardzo mi sie podoba 
|
załatwione 
do właśnego użytku pozwalam zdjęcia kopiować i sobie na nie spoglądać wieczorami 
zabraniam wszem i wobec używać moich zdjęć, i tym bartdziej mojej facjaty do jakiś celów pozaosobistych - żeby było raz na zawsze 
dzięki za pochwałę 
Cytat:
Napisane przez Ishikawa
A ja pozazdraszczam jakosci zdjec i wogole fotek.
Sa piekne, nie umniejszajac oczywiscie walorów makijażowych 
|
hihi - a zdjęcia walnięte dziś w łazience między mieszaniem w zupie a wyjmowaniem frytek z piekarnika - nie mogę się doprosić małża o jakąś pożądną sesyjkę ;( tak to jest tyle lat po ślubie ;(
Cytat:
Napisane przez norana
wreszcie jakiś ślubny z charakterem  bardzo mi się podoba.
nie wiem czemu wiekszość panien młodych lubuje się w delikatnym makijażu oczu. ja chyba jakąś herezję popełnię bo na swój ślub chcę mieć raczej mocno oczy podkreślone 
|
dzięki 
oczy muszę być podkleślone - a kto tego nie rozumie niech potem żałuje 
Cytat:
Napisane przez Candy Killer
gratuluje 7 ;D ja bede miala 7 rocznice 23 sierpnia no aleee nie slubuuu tylko ogolnego "chodzenia" za reke do sklepu po bulki :P:P
makijaz bardzo faajny ,mocny..tak jak lubie..jako ze ja za matami nie przepadam zbytnio to mi sie podobaaaa  ale wiem wiem na slubie pelno blaskow i nie wszystko dobrze wyglada pozniej 
|
w sumie stwierdziłam że to złoto nie jest jakoś strasznie podatne na bliki - myślę że w szerszej perspektywie zachowywałoby się przyzwoicie 
grunt to mat pod brwią - na powiece perełka jakoś ujdzie 
Cytat:
Napisane przez alice86
Dziękuję Ci ślicznie Moja Droga! 
Powiem Ci szczerze, że o czymś podobnym sobie myślałam  Ostatnio próbowałam na sobie makijaż w odcieniach brązowo złotych ale za nic mi takie kolory nie pasują (tzn może i pasują le ja nie lubię swoich oczu w brązie  ).
W najbliższym czasie popróbuję wyczarować sobie coś na oczkach wg Twojej propozycji i postaram się zaprezentować efekty pod Waszą ocenę i ostateczną poradę...
Jak dla mnie to najpiękniejsze są te makijaże, gdzie skupiamy się na mocniejszym podkreśleniu oka  A ten do takich należy 
Mam nawet chyba podobny kolor szminki i różu...a nawet blond włosy i niebieskie oczy, więc będę kopiować - tzn spróbuję 
Jeszcze raz - wielkie dzięki 
|
czekam na efekty 
mam nadzieje że na coś się przyda choć troszkę mój malunek 
usta w rzeczywistości nie były takie różowe - nie wiem czemu takie wyszły - trochę je przygasiłam;
Cytat:
Napisane przez Lemirka
Tak marudzi a tak fajnie 
|
dzięki 
Cytat:
Napisane przez ewciaa82
fantastyczny mejkap  jak widac wiekszosc buszujacych tu wizazanek lubuje sie w takich ciemniejszych wersjach slubnego. Ja takze, dla mnie oko bez odbrobiny ciemnego akcentu (a przynajmniej bez kreski)takie lyse jest i bezplciowe 
|
dzięki
|
|