2009-08-11, 22:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
Cytat:
Napisane przez 86Paula
TZ cos bakal ostatnio o lodowce dla mnie takiej malej 
|
Ja na osiemnastkę w kwietniu bratu kupiłam do pokoju taką 12-litrową bo on lubi schłodzone rzeczy pić, a teraz sama czaję się na taką o pojemności 20 l i na pewno kupię! Jak tylko zacznie się rok akademicki i stypendium spłynie, bo aktualnie bieduję 
Cytat:
Napisane przez Ikka1
Viollet Z OKAZJI URODZIN DUŻO ZDRÓWKA, MIŁOŚCI, SAMYCH RADOŚCI 
|
Cytat:
Napisane przez Hanneke
Viollet wszystkiego najlepszego, zawsze słońca i uśmiechu w życiu oraz realizacji wszystkich marzeń.
|
Cytat:
Napisane przez Naamah6
|
Cytat:
Napisane przez mamaNiny
Viollet  sto lat!
|
Cytat:
Napisane przez angel of sadness
Violett oczywiście wszystkiego Naj z okazji urodzin
|
Cytat:
Napisane przez T3kla
Violett wszystkiego naj naj najlepszego 
|
Cytat:
Napisane przez adusiadu
VIOLLET
Wszystkiego najlepszego 
|
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA PAMIĘĆ I ŻYCZENIA 
Cytat:
Napisane przez selene211
boje się że naprawde juz sie robię świrnięta jak Wy
(...)
Jedengo sobie nie mogę odmówić wieczorem po pracy..herbaty z 3 łyżeczkami cukru  No uwielbiam  No i dalej trwa mój eksperyment...3 tydzień bez czekolady i nic nowego na twarzy nie wyskoczyło... 
|

a co do TRZECH łyżeczek cukru... ale ulipek ja kiedyś słodziłam dwie, teraz pół... jakoś tak samo zaczęło mi przeszkadzać, że za słodkie czekolady też ostatnimi czasy jem mniej niż kiedyś - wcale się nie hamując, czyżby to starość...? a i wolę ostatnio gorzką, na mleczną już patrzeć nie mogę 
mamoNiny - liczę, że do zobaczenia 
Muszę się pochwalić, bo nie wytrzymam! Mój TŻ przeszedł dziś sam siebie kupił mi ogromny zestaw do FONDUE daaawno temu wspominałam, że marzę o takim, a on to zakodował (co chyba stanowiło największe zaskoczenie i radość że jednak mnie słucha ) Tyle, że planowałam kupić skromniejszy, a tu taki wypas ehhh, jutro będę testować ma któraś jakiś fajny pomysł? Wy tu takie pro-kulinarne jesteście więc słucham a... i zamiast standardowego bukietu dostałam wielkiego słonecznika, przybranego w różne kwiaciarniane bajery ahhhhh no i kolacja, następnie ciasto i herbata z jego rodzicami, a później wieczór z przytulaniem czyli to co tygryski lubią najbardziej 
Przepraszam za ten wylew emocji ale... eh 
No i minęła 23:35... mam 22 lata 
Dobranoc wszystkim, spokojnych snów i jeszcze raz dziękuję 
Edit: gajkin, batkab danke
|