2009-08-12, 09:04
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierścionek nie spodobał się narzeczonej - co teraz?
Cytat:
Napisane przez Pioter28
Witam!
Na forum zarejestrowałem się ponieważ potrzebuję pomocy. A któż mi lepiej doradzi niż zaręczone już kobiety...Otóż 2 tygodnie temu oświadczyłem się mojej kobiecie. Ten dzień był dla mnie wyjątkowy. Jak się później okazało, dla niej nie...Następnego dnia po zaręczynach powiedziała, że pierścionek jej się nie podoba. Zupełnie tego nie rozumiem, bo kiedyś sama mi go pokazywała...Nagle zmieniła zdanie. Obraziła się nawet za to na mnie. Teraz jestem w kropce i nie wiem co powinienem zrobić. Za wszelkie rady będę bardzo wdzięczny.
|
Trochę dziwna sytuacja, nawet mi sie w głowie nie mieści że można by powiedzieć osobie którą się kocha, baa która się zdeklarowała, która sie oświadczyła, że pierścionek sie nie podoba...? i jescze sie obraziła na to?
Zapytaj jej czy to napewno chodzi o wygląd pierścionka..., czy czasem nie o uczucia, może uraziło ją co innego, wszystko sie między wami dobrze układało?
(szczerze mówiąc ja bym skakała z radości na jej miejscu, jakikolwiek byłby to pierścionek bo on jest akurat najmniej ważny, liczy sie to że facet którego kocham nad życie chce spędzić ze mną całe życie, że mnie kocha... )
Powodzenia zycze i napisz nam potem co sie dowiedziałaęś po rozmowie ze swoją narzeczoną
|