Dot.: Zniszczone paznokcie po tipsach zelowych
Własnie Byliczko dziękuje za odpowiedź słyszałam własnie ze mogę założyc ponownie tipsy myśle ze przez ten tydzien jak dam paznokietkom spokoj robiąc same maseczki to odrobinke chociaz cos to im da .
Mieszkam w Toruniu i myslalam ze trafie na kobiete ktora sie na tym zna .. a jak juz mi zaczela zdejmowac paznokcie ... pilowac z poczatku bylo ok ...
Ale wiem z doswiadczenia orzepraszam "doswiadczenia" nie takiego ze sama je zakladam ale z czystych faktow zakladania tipsow w innym mieście Pani kosmetyczka bardzo uważała .... i od razu jak widac bylo koniec ... zelu to zmieniala pilniki i delikatniej troche jej to zajelo ale nie zrobila mi czegos takiego jak ta :|
Juz teraz jesytem umowiona w salonie Sun Flower... troche drozej ale ... no musze za tydzien cos zrobic z tymi paznokciami .
Wiec Byliczko tak jak mówisz to nie zaszkodzi jeszcze bardziej ?
Bo ja sie boje ze jak zacznie mi jakas kobieta je matowic to zjedzie mi calego paznokcia 
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------
Byliczko napisz mi prosze co mogę teraz zrobic dla swoich naturalnych paznokci by je choc odrobine zregenerowac...
A widząc Twojego bloga sądze iz masz sporo wiedze w tej kwestii
moge liczyc na jakas pomoc
|