2009-08-12, 11:09
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Szczecin
Mój pierwszy post pojawił się gdzieś na 3 stronie i pozostaję przy nim niezmiennie od 3 lat. Jedyną osobą, która dotyka moich włosów jest David który już nie pracuje w Imperium. Gdzie by nie pracował zawsze mam jego numer komórki i idę tylko do niego. Od krótkich cięć jest super bo z tych włosów co miałam na 3 stronie zrobił mi ślicznego boba. Obecnie zapuszczam włosy i ostatnio wymyśliliśmy rudy kolor z pasemkami blond ,który wygląda świetnie, dobrał mi odpowiedni kolor i oboje byliśmy zachwyceni efektem, do tego fryzjerzy z salonu i klienci no i mój chłopak też Zawsze jestem zadowolona z cięcia i farbowania. Wydaje mi się, że to też zależy od człowieka, niektóre osoby po prostu nigdy nie będą zadowolone i zawsze będą widziały niedociągnięcia, ja po cięciu się za bardzo nie przyglądam fryzurze, nie przesiaduję godzinami przed lustrem w poszukiwaniu złego cięcia. Może jak niektóre z was tak do tego podejdą to w końcu znajdą swojego fryzjera. Dla chętnych mogę podać numer na Priv. Możecie się kontaktować ze mną przez maila bo rzadko tu wchodzę: kamilka18@autograf.pl. Dla chętnych efektów pracy Davida podaję link do swojej strony http://www.maxmodels.pl/kamlan.html. Ja wiem, że zawsze oddam swoje włosy tylko w jego ręce (ostatnio sama się zabrałam za ich farbowanie i niestety je podniszczyłam, ale wracają już do normy ). Uwierzcie, że jesteście piękne a będziecie dobrze wyglądać w każdej fryzurze i kolorze. Pozdrawiam.
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------
A zapomniałam, miał propozycję współpracy z Czajką więc to o czymś świadczy. Ja się cieszę, że został w Szczecinie i modlę się żeby nie wyjechał bo będę zmuszona jeździć na cięcie w Polskę
|