Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię letni, wakacyjny kramik Agniesi ~ zapachy! ~ zapraszam! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-12, 12:55   #103
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
Dot.: letni, wakacyjny kramik Agniesi ~ zapachy! ~ zapraszam! :)

Torebeczki nie maja żadnych wad z tego co wiem ale jeszcze dziś zobacze i zrobie foto napisze Ci wszystko puźniej szkoda z tym armanim bo mi zależalo a to byś oddala??

AQUOLINA, mela caramellata - toffee apple - toffi i jabłuszko, zostalo niecale 30/150ml, oryginalny flakon

AQUOLINA, latte di mandorla - almond milk - mleczko migdałowe, zostalo ponad 100/150ml, oryginalny flakon

oczyszczajaca maseczka wodorosty i bloto z morza martwego, 6ml, nowa, data 06/2011

YSL, Baby doll, odlewka w szklanym atomizerze, 4,5/9m
l

Victoria's Secret, Dream Angels Heavenly, sparkling body mist, odlewka w szklanym atomizerze - nie wiem ile ma poj ten atom, ale porownujac z innymi wnioskuje, ze w srodku jest ok 9-10ml mgielki

3. notes nici A6, miekka okladka, 33 kartki, gladkie, male serduszko w prawym rogu z misiem i napisem nici

4. notes lillebi A6, miekka okladka, 36 kartek, gladkie z rozowym nadrukiem w stokrotki

ksiazka maseczki

Victoria's Secret Garden, pure seduction, to jest chyba mgiełka, odlewka w 2 atomizerach - 9ml i 4ml słonik

Dessert Treats, deliciously kissable whipped cream, 113g - smakowa pianka do ciała Jessica Simpson. Smak lizakowy - lollipop. Użyta raz lub dwa, brak daty

Sally Hansen SPA - żel do depilacji ciała na bazie lawndy i morskich ekstraktów, ok 50/150g, brak daty - kod LOT2HLL2

Joanna, odżywka do włosów z truskawką, bez spłukiwania, nowa, 100ml, data 04/2010

dessert treats, deliciously kissable plumping lip candy, creamsicle. blyszczyk do ust Jessica Simpson. poj 3.54ml, raz testowany, brak kodu i daty

oriflame, mus do ciala o zapachu gumy balonowej. wygladza, zmiekcza i delikatnie perfumuje skore. jest ok 80/125ml. data 11.09

RADICAL odżywka wzmacniająco - regenerująca. Raz użyta. data 08/2010

Kallos, Crema al latte - krem mleczny, raz uzyty, ok 250/275ml, data 04/2010

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Bardzo dziękuje ale te dwie książki juz mam a wyspa pijaków jakoś mnie nie zainteresuje;pinnych nie masz jak te dwie pierwsze?