Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chanel, Dior, Miracle, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – nowy wątek, zapraszam :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-13, 12:19   #230
Agnieszka32
Zadomowienie

Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Chanel, Dior, Miracle, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – nowy wątek, zaprasza

Cytat:
Napisane przez astronomiczna.ania Pokaż wiadomość
Agnieszko ,
godnie z ustaleniami dzisiaj udałam się do salonu YR i przetestowałam Rose Absolu.
Powiem uczciwie, że zapach nie powalił mnie na kolana (nawiasem mówiąc ostatnio żaden zapach tego nie czyni, jakiś kryzys przechodzę ), niemniej jednak wydał mi się całkiem sympatyczny .
Biorąc pod uwagę fakt, że pielęgnacji, którą mam w watku nie zużyję tak czy owak, byłabym skłonna się wymienić .
Napisz mi, proszę, co konkretnie ode mnie chciałabyś za swój flakonik.
Prosiłabym też o info, czy aktualne zużycie zapachu jest takie, jak sygnalizujesz w wątku, tzn. pozostało 14 z 15 ml (upewniam się w tej kwestii, ponieważ na fotce ubytek wygląda na zdecydowanie większy; może to kwestia sfotografowania flakonika "od góry").
Aniu, nie przyjrzałam się flakonikowi, zużycie oceniłam po intensywności używania. Teraz dokładnie szacując (z linijką - flakonik na pewno nie był całkowicie wypełniony), myślę, że zostało 12 ml zapachu (zaraz poprawię opis na stronie głównej). Kurczę, przy okazji szacowania żal mi się trochę zrobiło zamieniać zapach na pielęgnację... Ale jeśli byłabyś skłonna oddać za mój zapach 2 tubki Eluage i 2 tubki Ystheal+Emulsion, to byłabym za. (Czy mogłabyś podać daty ważności tych preparatów?)

Cytat:
Napisane przez Violette_24 Pokaż wiadomość
Mogę zrobić 10 ml
Edit: Zapomniałam odpowiedzieć na Twój post

Czy mogłabyś wkleić zdjęcie swojej chanel z kodem z dołu opakowania?

Edytowane przez Agnieszka32
Czas edycji: 2009-08-13 o 12:21
Agnieszka32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując