2009-08-14, 10:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
dzieki to juz wiem o co chodzi, w sumie moglam sie domyslec . Zalamka poprostu, ze o zyciu czlowieka decyduja jakies sumy. Calemu swiatu nie pomozemy, ale chocby jednej osobie to jest juz duzo.
Gosiula ja juz sie z deka pogubilam w tej twojej walce o ubezpieczenie. Jakby na to patrzec to powinno byc to proste, malzonek umiera a kobieta dostaje pieniadze ktore jej sie naleza. Moje kondolencje z powodu kolezanki.
Aga hmm nie wiem sama, moze tak sie poprostu zdarza, takie "cofanie sie" w sensie , ze maly sika w majciorki . Popytaj sie go co jest grane, przypominaj i jakos ten stan sie odwroci. Jak u was wyglada jego toaleta, sam juz chodzil jezeli chcial, nie pytalas sie go? moze znacznij znowu pilnowac go czy chce siku i lecie z nim do wc. Ahh ale u ciebie jest zonk, bo ty do 17 w pracy siedzisz cholera . Czyli tutaj przedszkolanki musza go pilnowac. A moze stalo sie cos w zlobku? poklucil sie z dzieckiem, dziecmi i teraz to przezywa , a moze ktoras pani na niego nakrzyczala bo cos zrobil . Albo przechodzi jakis "przeskok" rozwojowy i sobie z tym nie radzi , poczekaj moze kilka dni i moze minie. no nie wiem  . Moj maly np zawieszal sie pare dni temu z kupka i sadzil w majciorki , ale juz jest okey,moze to w tym wieku jest normalne. Zapytaj sie ,moze w przedszkolu jakiemus dzieciakowi tez sie to przytrafilo .
|
|
|