2009-08-14, 22:57
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: egzorcyzmy Annelise Michel
Cytat:
Napisane przez Fresa
Szkoda, że nie widziałam tego filmu.
Jednak, abstahując już od tego filmu, jakoś nie przemawia do mnie weraja, że człowieka mogą opętać jakieś demony...
(Zizou, link nie działa)
|
Conspiracy.Sorry ale ty napewno nie rozumiesz tego o czym piszesz.Zacznij czytac na ten temat.Ten film jest DOKUMENTEM.Jakich wiec jeszcze trzeba tobie i niektorym dowodow na istnienie piekla?Przeciez wy ryzykujecie to,ze sami tam sie znajdziecie.Ja przeczytalem naprawde duzo na ten temat i wiem napewno to ze w piekle jest najwiecej osob takich,ktore nie dowierzaly w istnienie piekla.Wlasnie o to chodzi szatanowi zebysmy my uwazali go za postac nieistniejaca.Jednak on musi sie ujawniac.Wlasnie w przypadkach opetania.Tak bardzo chce zguby nas wszystkich ze wchodzi w niektore osoby by je zgubic.Tak mysli.Wtedy dochodzi do jego ujawnienia,ktorego on nie chce.Jest to jednak dowod dla szatana jakby skutek uboczny jego dzialania a dla nas wszystkich niezbity,namacalny dowod na jego istnienie.
Sprawdzanie opetania -skoro twierdzisz ze niby tak wiele wiesz o tych sprawach-to dlaczego nie wiesz tego ze duch porozumiewaja sie bez slow?Jest zasadnicza roznica w czytaniu w cudzych myslach a odczytywaniu slow w myslach skierowanych do kogos.To wlasnie sie robi podczas egzorcyzmow:kieruje sie do demonow odpowiednie slowa tak zeby wywolac ich reakce-jezeli te/ten demon faktycznie jest w danej osobie.Zachecam do zglebianie tematu.Moze to niektorych uratowac przed wieeelkim zdziwieniem po czasie...
|
|
|