Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-14, 22:59   #2197
kolanosia
Rozeznanie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

Hej mamuśki!
Próbowałam Was troszkę podgonić bo 2 dni minęły a ja znowu nie w temacie. Przeczytałam wszystko ale totanie mi sie miesza kto, gdzie i kiedy, będę wracać do tych stron.
Też dziś miałam wizytę, chodzę prywatnie i naczekałam się równiez jak głupia. Do tegoposzłam nal4 i mam trochę doła z tego powodu.Ostatni dzień w pracy nie jest fajny, czuję sie tak a niepotrzebna........Ale z drugiej strony było mi juz ciężko zwłaszcza zmiany do 22 i napięty brzuch i brak możliwościi rozprostowania go. Tak to sobie tłumaczę,ale jakoś mi smutno!
Myśłałam tez ze dowiem się na 100 procent kto mieszka w moim brzuszki, a tu lekarz taki zdecydowany, że lepiej nie mówićObstawił co prawda po długich namowach, ale nie wiem na ile mu wierzyć. Chyba umówię się jeszcze u kogo innego na 4d bo chcę już zacząć zakupy, a dalej niewiele wiem......Kilka dziewczyn trafiło, na pewno Pietrusia - ma być dziewczynka, ale nie wiem czy potwierdzi to za miesiąc.
Ela muszę troszkę poczytać o cukrzycy bo niewiele wiem tak na zawołanie. Na pewno dzieci moga urodzić się mniejsze, ty możesz miec kłopoty z nerkami i ogólnie większą masą ,ale co jeszcze Na pewno się nie denerwuj, najgorsze są przypadki nie zdiagnozowane .ty jesteś pod opieką i dadzą ci ewentualnie leki i będzie ok. <Muszisz też odżywiać się jak w zegarku co 2h i uważać na dietę. Będzie dobrze!
Padam ze zmęczenia, napiszę więcej jutro! Pa, Pa