Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-15, 08:12   #2199
gissh
Raczkowanie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

Dziękuję, Kochane Mamusie
No tak całkiem dobrze to ze mną (tzn. z moją szyjką) nie jest - bo to musiałby być raczej chyba cud żeby ona mi się z powrotem wydłużyła, zamknęła i stwardniała i nie mam co liczyć że tak będzie... Ale cieszę się z tego, ze nie jst gorzej - bo w takim stanie, jaki jest teraz mam szansę donosić dzidzię - a to jest w tej chwili najważniejsze

Elu, mi po badaniu obciążenia glukozą też wyszło, że mam cukrzycę ciążową i też się wtedy nieźle przestraszyłam... Ale jako że byłam wtedy w szpitalu postanowiono mi zrobić dla pewności takie dodatkowe badanie (przez jedną dobę co 3 godziny pobierano mi krew (w nocy też) i badano poziom cukru zeby sprawdzić, jak się podnosi i okazało się, że przy normalnym odżywianiu się wszystko jest w normie!) Ginka sama się dziwiła skąd był ten jednorazowy skok... Tak więc Kochana nie zamartwiaj się na zapas - być może za dwa tygodnie się okaże, że u Ciebie też był to tylko fałszywy alarm...
Oczywiście musisz trzymać dietę i unikać cukrów (ja mimo, ze niby wszystko jest ok też mam profilaktycznie takie zalecenie) a na pewno wszystko będzie dobrze. A nawet gdyby się okazało że jednak coś jest u Ciebie z tym cukrem nie tak to i tak będzie ok - przy prawidłowym odżywianiu się i pozostawaniu pod kontrolą lekarza nie jest to groźne ani dla dziecka, ani dla Ciebie... Tak więc głowa do góry! Trzymam kciuki

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora