Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem-byłam- chce byc AU PAIR- nasze przygody- częsc II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-15, 18:47   #130
Bilieux
Przyczajenie

Dot.: Jestem-byłam- chce byc AU PAIR- nasze przygody- częsc II

Cytat:
Napisane przez roux666 Pokaż wiadomość
Jesli bedziesz posiadac referencje od rodziny, to mozesz wpisac w CV.
A rodzina sama proponuje referencje czy trzeba o nie prosić? Dostajecie je dopiero jak znalazlyscie nowa rodzinke czy odrazu jak skaczycie prace u obecnej?

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
billieux ja jestem na 2 0mies, 60 f tyg dostaje, moja kuzynka przez agencje byla i miala 55 f tygodniowo i warunki gorsze jak ja
oo to chyba calkiem niezla kwotka Ty uwarzasz że to mało czy dużo jak na prace jako au pair?
Duzo musisz robić? Tylko opiekujesz sie dzieckiem czy może jeszcze jakies prace domowe musisz robić?

Cytat:
Napisane przez Aerith Pokaż wiadomość
eee dziewczyny moi chca, zebym zrobila jakis polski posilek ktoregos dnia co prawda za 12 dni wracam, wiec mam nadzieje, ze zapomna XD

ale co mam im zrobic? oO bo nie mam pojecia... od razu mowie, ze pierogow robic nie potrafie xD oni cos gadali, ze w Polsce to zupy bardzo popularne sa XD a ja tak na nich :O no ale dobra:p macie jakies pomysly?
Jeśli chodzi o zupy to jeśli we Francji masz polskie sklepy to znajdziesz Żurek i ine zupy w proszku. Wtedy to juz tylko trzeba troche warzyw wkrojic i OK
Niewiem czy we Francji sa takie sklepy ale u mnie w Angli jest ich sporo
Bilieux jest offline Zgłoś do moderatora