Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Młoda dzi***
Wątek: Młoda dzi***
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-16, 14:15   #1
monia5392
Raczkowanie

nazywaja ją młoda dz****

Nie wiem czy watek dobrze umieszczony ..;P Wiec moja przyjaciolka ma nieskonczone 17 lat..i strasznie lata za chlopakami ..ale najgorsze jest to ze ze swoim pierwszym powaznym poszla do lozka po miesiacu znajomosci (ona miala 15 lat) pozniej ja zostawi..pozniej spotykala sie z innymi (bylo ich bardzo duzo) i za kazdym razem na pierwszym spotkaniu pozwalala im sie dotykac..rozmawialam z nia na ten temat ale ona nie slucha i przestalam jej doradzac bo i tak robila swoje..dalej tak robi ale ostatnio przyszedl do niej chlopak (2 spotkanie) i od razu poszla z nim do lozka!! jak sie dowiedzialam to sie poplakalam ze sie az tak nie szanuje..najlepsze jest to ze ci wszyscy co z nia spali i macali ja znaja sie wiec pewnie jak dala sie jednemu to ten powiedzial innemu ze jest latwa i tak przekazywali sobie..za kazdym razem chlopak jak dostal tego czego chcial to juuz sie nie pokazal a ona tylko mowi "no bywa" !! Nie wiem jak do niej dotrzec !! ona jest taka mloda a juz rosnie z niej dzi***!! Najbardziej bolesne jest to ze jestem z nia mylona! niektorzy co z nia spali nawet mnie z nia myla..i to ja mam opinie dziw**! Nie wiem co mam robic bo ja ja prosze mowie ze ja mam taka opinie przez nia a ona : przestan co cie obchodzi opinia ludzi niech sobie gadaja..chodze z nia do klasy wiec zakonczenie znajomosci nie bedzie najlepszym pomyslem..przepisac sie nie moge bo nigdzie nie ma miejsc! POMOCY(

Edytowane przez monia5392
Czas edycji: 2009-08-17 o 13:25
monia5392 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując