Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię chomiG: wymienię ubrania, buty, torebki.. (S/M/L)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-16, 23:19   #29
cotynato
Zakorzenienie

Przekupka: 99 pkt / 100% pozyt.
Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: chomiG: wymienię ubrania, buty, torebki.. (S/M/L)

a jaki to material i firm a;>>

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

hmmtojeszcze razcobys za nią chciała/

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

jezeli tylko czerwny grzyb wchodzi w grę to się jednak wstrzymam., Gdybys wypatrzyla cos innego to daj znac . pzdr/

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

a to ty wspominalas o czrnych spodniach i sweterku lososiowym , czy cie z kims myle ??? jak tak to soki . dokladek raczej nie planuje ((((((((((((

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ----------

hmm .
no szkoda, bardzo szkoda.w sumie mam 3 grzybki, ale taki grzybek to przydatna sprawa. ale w sumie dopiero teraz zobaczylam ze to S , a ja M ;]juz jeden trenczyk bialy mam s to sie mecze

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

ojj nie
Jeden jeszcze z metkami a 2 zdobyczny z licytacji z allegro , piekny róż , pewnie nigdy nie oddam
postaram sie cos dorzucic w tygodniu mam nadzieje ze jeszcze bedzie i ze cos wygrzebiesz ;p

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując