2009-08-17, 19:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III
Cytat:
Napisane przez czarnulkax
To możesz dalej leniuchować? 
Hahaha to też Ci mówiłam, zmienia się to z cyklem owulacyjnym 
|
No lniuchuje tylko burza do nas idzie bo grzmi
Cytat:
Nie, aż tak bardzo mi nie potrzebny na już. Do tej pory jakoś bez niego w końcu żyłam  I myślę, że poczekam, nawet jeśli by go miała tam nie dostać, to najwyżej wtedy pójdę i kupię w Polsce 
|
Mysle ze to najlepsze rozwiazanie a noz widelec bedzie tam tanszy o polowe
Cytat:
Podziwiam!  Bardzo musi to lubić. Ale to tylko na jego korzyść 
Ja się uczę, ale nie z powodu tego, żeby mnie to jakoś specjalnie pasjonowało  Bo gdyby tak było, to bym zdała pewnie w czerwcu 
Z pasji, to dzisiaj czytałam o silnikach hybrydowych  Mój brat tylko dziwnie na mnie patrzył, bo potem mu chciałam opowiadać, co wyczytałam 
|
Oczywiescie on tez nie lubi niektorych przedmiotow i ma 3<dzieki sciagom > bo takto same 4 i 5 
nazwe to tak jakos kojarze w koncu 5 mialam z fizyki
Cytat:
Jeżeli nie mieli problemów np z chemią, to nie mogli mieć problemów z matematyką. Jeśli ktoś ma ścisły umysł ( a jeśli jest dobry z chemii takowy musi mieć), radzi sobie z matematyką przynajmniej na poziomie podstawowym bez problemu. Tylko nad tym przedmiotem czasem trzeba przysiąść. Problem z matematyką często wynika z braków we wcześniejszych klasach.
Ja zawsze mówiłam, że nie zdałabym matury z fizyki. Gdybym musiała usiadłabym i bym się jej nauczyła. Co zrobiłam na studiach. Więc da się.
|
Moja kolezanka zawsze byla slaba z matmy a potem rzucila sie na mature podstawowa z matmy a wszyscy i zdala nie oszalamiajaco bo ok 40% ale zdala i poszla teraz na ekonomie
Ja to mialam braki TŻ sie smial ze jego brat 11 letni wie wiecej
Cytat:
Nie wiem, jak wygląda poziom tej matury, ale przypuszczam, że powinien być niższy 
|
Tez tak uwazam ale teraz chyba ma maja byc zadania zamkniete? Mi sie wydaje ze zrobia niski poziom matury by duuuzo osob zdalo bo przypuszczam ze i tak bedzie duzo poprawek z matmy
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------
Cytat:
Napisane przez cherry l
no ja byłam w 1000% przekonana,że ide na weterynarie,oczywiście to nadal moje marzenie,ale wiem ,że jest to nierealne. Po ok miesiacu moje zdanie na temat tego na co ide na studia asie totalnie zmieniło,tak jak i kilku osobom :P trafił nam sie po prostu taki chemik gdzie na 1 semestr 26/31 osób miało zagrożenie z chemii  m.in ja ;P ogólnie najwięcej zagrozen było z chemii-biologii-geografii a to nasze przedmioty rozszerzone. Nigdy wcześniej nie miałam 2 na semestr,3 sie zdarzalo z 2 przedmiotów max z których byli tacy mega nauczyciele a tu ciągne na 2 z chemii ,masa trój z innych przedmiotów  to było dla mnie straszne,musze przyznac :P znaczy miałam teraz średnia 4.0 ale to tylko 1 klasa
|
To jak moj niemiecki jak sie dostalo 2 to jak 5 inni mieli po piec 1 ja nie bo siedzialam za kolezanka co umiala i wzrok wyostrzalam albo aparatem zdjecia robilam i tak m.in dzieki mnie klasa wybrnela
|
|
|