|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Cytat:
Napisane przez aniago25
Nika jutro zrobię zdjęcie bo dzisiaj już nie mam siły :/ a ja właśnie zrobiłam listę co mam zabrać do szpitala i zostało mi dokupić koszulę i stanik i zastanawiam się czy dokupic jeszcze jeden ten specjialny do karmieia czy zwykły ale bawełniany, bo dzisiaj znalazłam fajny sklep gdzie staniki są w przystępnej cenie.
|
Ja spakowana jestem-pozostaje mi tylko pieluchy tetrowe wrzucić do torby. A stanika na razie nie kupuję bo nie mam pojęcia jak będą moje piersi wyglądać po "zapokarmowaniu" w związku z czym postanowiłam zużyć te które są teraz na mnie dobre, mają odpinane ramiączka i nie jest mi ich szkoda jeśli się zniszczą. W sensowny stanik (pewnie nie typowy do karmienia) zainwestuje jak mój biust się ustabilizuje rozmiarowo.
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------
Cytat:
Napisane przez sweetpinky
dzięki temu będziemy mieć kasę na szybkie wykończenie domu i będziemy mogli szybciej się wprowadzić 
|
To super. A my jeszcze listopad musimy przebimbać na wynajmie ( o ile nam zgrabnie pójdzie wykończenie naszego mieszkanka) i mam nadzieję, że już w grudniu zamieszkamy u siebie Oczywiście zauważyłam pozytywny aspekt sprawy-nie będę musiała jeszcze raz na święta sprzątać tylko wprowadzimy się do wypucowanych własnych 4 kątów. Czemu ja tak nie lubię sprzątać
|