Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-17, 21:34   #3043
lizzie
Zadomowienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
A ja dziś szalałam w wesołym miasteczku w Chorzowie z chrześnicą Upal dał nam się we znaki i trochę mi się nic nie chciało, no i podróż w nieklimatyzowanym samochodzie też była męcząca,ale ogólnie jestem zadowolona.
To lecę oglądać zbiorek noska. Uwielbiam zbiorki noska!
Jej, ale bym sobie poszalała w wesołym miasteczku ale żadnych małych dzieci na razie nie mam w rodzinie, które mogłabym tam zabrać pod pretekstem zapewnienia im rozrywki (i przy okazji sobie ).

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Tak, tak, moja silna wola jest niestety wyjątkowo słaba jeśli chodzi o kosmetyki
Cytat:
Ciężki ? No coś Ty... ?
Ja mam niestety specyficzny nos, perfumy które toleruję mogę wyliczyć na palcach jednej ręki, od całej reszty dostaję straszniej migreny a nawet nudności To nawet dobrze, bo flaszki tanie nie są, inaczej już dawno poszłabym z torbami (szkoda tylko, że nadrabiam z nawiązką w pozostałych dziedzinach).
Cytat:
Szok po prostu Zazdroszczę!
U mnie chyba nie było tej maski z eukaliptusem, a strasznie mnie teraz zaciekawiłaś. Jak i na co działa? Daje chłodek?
To jest maska wygładzająco-złuszczająca do ciała, aczkolwiek drobinek żadnych nie posiada. Ma postać gęstej, żelowej pasty, którą wsmarowuje się w suchą skórę przed prysznicem i potem zmywa. Daje rewelacyjne uczucie chłodu i odprężenia, które czuć zwłaszcza na nogach np. po ciężkim dniu. Do tego rzeczywiście wygładza skórę, zobaczę jak będzie się sprawować na dłuższą metę. Jest bardzo gęsta a słój wielki, więc pewnie będzie wydajna jak diabli. Do tego za 40zł grzechem byłoby przejść obok obojętnie Chciałam się jeszcze skusić na ten peeling co ty kupiłaś, ale w 2 Sephorach byłam gdzie mają Bliss i nie było.

W ogóle się zdziwiłam, czy Bliss i Murad jest wyprzedawany i już więcej nie będzie? Na półce stały marne resztki, jakieś pojedyncze sztuki. Czy to może wyprzedaż asortymentu i na jesieni rzucą nową dostawę.

Cytat:
Teraz chodzę dookoła tego http://allegro.pl/item703863960_cupc...zki_super.html SŁODKIE SĄ PO PROSTU Chciałabym jeden sprezentowac przyjaciółce a reszta dla mnie Miała to któraś? Warto?

Jako nałogowa balsamo-do-ust-holiczka w zaawansowanym stadium choroby, nic więcej nie dodam