Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak zadowolić wszystkich...???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-18, 13:31   #1
wierka22
Przyczajenie

Jak zadowolić wszystkich...???

Witajcie
Wizaż obserwuję już od dłuższego czasu, wreszcie założyłam własny profil, ale to nie o tym

Mam cudownego narzeczonego ale o tym też się nie będę rozpisywać
Wspólnie planujemy resztę życia, zaczynamy od ślubu
Wymarzyliśmy sobie maj, bo to miesiąc w którym coś między nami zaiskrzyło,po prawie 5letniej znajomości i życia obok siebie, to takrze miesiąc naszych zaręczyn

Wszystko toczyło się swoim tempem...powoli rozmawialiśmy jak to wszystko zorganizowac i etc.

Teraz nagle powstałą panika w mojej rodzinie(inspirowana przez mojego brata), że trzeba szukać sali, ustalić liczbę gości, bo sali nie będzie, a dlaczego ślub nie w rodzinnej miejscowości...W grę wchodzi tylko większe wesele na 120 osób minimum, bo oni(moi bracia) mieli duże...

JA marzyłam o czymś mniejszym, kameralnym, nie chciałabym aby stracić sens tego dnia, nie chcę(nie mam ochoty) zagonić się w te wszystkie przygotowania typu: a gdzie tort zamówić, a która sala, a czy zespół będzie dobrze grał, a goście przyjdą, a powiedzą że przyjdą a nie przyjdą lub w drugą stronę...

A może przeraża mnie po prostu to wszystko, ze wesele się nie uda:/może koszty tego wszystkiego(po ślubie sami będziemy musieli spłacać już kredyt hipoteczny za mieszkanie, który na razie pomagają spłacać moi rodzice.

Powiecie, że głupia, rodzice chcą wszystko opłacić a ta marudzi...

A mi się marzy ślub w bazylice na Złotej, lampka szampana i tort na placu po farze, małe przyjęcie i miodowy tydzień tuż po... bez bieganiny, stresu...

Może Wy mnie otrzeźwicie z moich marzeń, jak to jest???
wierka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując