Dot.: Reaktywacja starego składu z wątku rozstaniowego, czyli pogaduchy na każdy tema
Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade
a ja wlasnie wrocilam se z pubu  mam troszke w czubie  i pomyslalam se, ze musze wejsc na swoj ukochany wizaz  i poczytac co tu sie dzieje... i sie jutro umowilam na flaszeczke z weteranem picia (!) i moja kumpela (slabeusz jak jak ja  )  ... pogralysmy w lotki, pogadalysmy swinskie rzeczy z kumplem  ex tez byl ale jakos mi to humoru nie zepsulo bo mialam lepsze towarzystwo  ale chyba robilismy zawody ktory boks bardziej sie przekrzyczy (on w jednym, ja w drugim) i nie moglam pozostac obojetna, nie lubie przegrywac - musialam wspomic swoja druzyne smiechem  ... 'czesc' nawet powiedzial ale ja nie odpowiedzialam bo mialam lepsze zajecie - musialam cylnac na tarczy 16  ... i ide spac  musze szykowac sily na jutro by wtydu nie narobic
ahaaa the rock przesliczy pierscionek 
|
to swietnie ze spedzilas fajnie wieczor!!!
az sie usmiechnelam czytajac to
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------
Cytat:
Napisane przez Lady in Blue
Odpisz mu "u mnie wszystko ok" 
|
dokladnie
moze rozmysla, wspomina... niewiadomo co mu tam siedzi w glowie. Ale nie warto o tym myslec 
ja dzisiaj risotto na obiad zrobilam i dumna z siebie jestem