Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trądzik-Diane i oczyszczanie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-11-20, 17:48   #1
kicala
Przyczajenie

Trądzik-Diane i oczyszczanie

Jestem trądzikowcem Leczyłam się na trądzik u dermatologa (a raczej dermatologów). Zjadłam i wsmarowalam sobie w twarz tony antybiotyków. Niektóre skutkowały, ale raczej na krótko. A terapii antybiotykowej, zwlaszcza takiej długotrwałej, jak w przypadku trądziku, chyba zbyt często nie można powtarzać. ZacZęłam więc brać Dianę 35. Chciałam zapytać o opinię na temat Diane i efektów leczenia nią (czy pod odstawieniu wszystko powróci?)
Chciałam też zapytać o opinię na temat oczyszczania twarzy u kosmetyczki (tradycyjne wyciskanie). Podobno odchodzi sie juz od tej metody? Pytam dlatego, że Pani kosmetyczka, do której chodzę, gorąco mnie na to namawia, a słyszałam, że efekt takiego oczyszczania jest bardzo krótkotrwały i niewart tego kilkugodzinnego cierpienia. W jaki inny sposób jednak można radzić sobie z mocno zanieczyszczoną cerą? Trądzik, dzięki Diane, na razie się cofnął, a jedyne wypryskie jakie mnie jeszcze nękają to te spowodowane zanieczyszczeniem twarzy - powstają z takich podskórnych grudek.
kicala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując