Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-19, 09:40   #28
tigresska
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Ja Was szukam a Wy tu uciekłyście witam w nowej części

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
wracaliśmy koło 20 z plaży, poszłam z koleżanką ( przyjaciółką TŻ, która okazała się naprawdę super dziewczyną) po coś słodkiego do sklepu, a TŻ z jego bratem czekali przed. Jakieś dresy wynosiły - czyt. kradły jedzenie ze sklepu, brat TŻ tylko stał i się patrzył na nich, jeden z nich zaczął wyzywać, mój TŻ się obrócił i dostał od kogoś w twarz, przewrócił się i kopali go...on jeden na chodniku ich 4...ja tego wszystkiego nie widziałam, było dużo ludzi w sklepie, byłyśmy przy takiej kasie, że nie było widać okien. Brat TŻ zatrzymywał auta, wyszedł na ulice, w sklepie pełno ludzi i nikt nie pomógł...żeby chociaż na policję zadzwonić....
Ukradli też telefon...
eh gdy tylko przypomnę sobie twarz mojego TŻ...wyszłyśmy ze sklepu a on idzie : cała twarz we krwi, w szoku...
jak tylko to sobie przypomnę to płacze, to coś okropnego

zadzwoniliśmy na policję...przyjechali, ale policjant był pijany, dowiedzieliśmy się gdzie mieszkają te drechy, bo podszedł do nas jakiś facet - ich sąsiad, ale policja powiedziała, że nie może wejść do budynku...z tym, że ojciec TŻ jest policjantem i w takim wypadku mówił, że wejść mogą, przecież to jest przestępstwo...to tak można stwierdzić, że jeśli ktoś kogoś zabije, a pójdzie do domu to nie można go aresztować...bo coś tam...

ehhhh
musiałam się Wam wygadać
współczuję całego zajścia ja bym tak tego nie zostawiła, zwłaszcza że jak piszesz ojciec TŻa jest policjantem!

Dymka - wszystkiego naj i jeszcze piękniejszych włosków!
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora