Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-19, 11:40   #2947
aniaaa84
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cześć dziewczyny nadrobiłam Was nareszcie, wczoraj miałam już zaakcepotować post i nagle błąd wyskoczył wogóle jakoś tak ciężko mi wczoraj wizaż chodził
My na weekend byliśmy u mojej babci, dopytaliśmy o ciasta - będziemy brać z innej cukierni niż ta którą oferuje lokal. Rodzinka roztaczała wizję zdrojenia domu i bramy - ja tam byłam elementem zbędnym ;] W końcu jak już każdy "powiedział co wiedział" skwitowałam jednym zdaniem, moje wesele wiec będzie jak ja chce i cisza zapadła. Włos mi się na głowie jeży na myśl co będzie na tydzień przed...jestem już zmęczona tym wszystkim, a najbardziej dochodzeniem się z każdym i przypominaniem, że ślub jest nasz i koniec kropka i nikt mi swoich wizji roztaczał nie będzie.
Co do podziękowań dla rodziców to my zamówiliśmy na allegro takie podziękowanie:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=715815070
do tego musimy wybrać naszą fotkę i zamówimy szkic z tej aukcji:
http://allegro.pl/item712607101_port..._rodzicom.html
i chcemy jeszcze dokupić po drzewku bonsai.

Co do teściowych to moja mnie zaskoczyła w niedzielę, najpierw dostałam ochrzan, że nie potrafiłam w ciągu dwóch tygodni wygospodarować 15 min czasu na telefon, a poźniej stwierdziła że żałuje, że nie namówiła moich rodziców na osob ne wynajęcie sali i kucharek, bo byłoby TANIEJ !! zawrzało we mnie, ale powiedziałam tylko tyle, że raz taniej aż tak bardzo by nie było i że myśmy sobie chcieli sami zapłacić za wszystko, ale nieee bo tradycja...lepiej by było, żeby ugryzał się język.

Masa rzexczy nam jeszcze została, nawet nie wiem dokładnie co...nie potrafie z nerwów wszystkiego ogarnać i nad wszystkim zapanować
pozdrawiam Was dziewczynki