Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Reaktywacja starego składu z wątku rozstaniowego, czyli pogaduchy na każdy temat.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-19, 16:04   #103
paula-zla
Zakorzenienie

Dot.: Reaktywacja starego składu z wątku rozstaniowego, czyli pogaduchy na każdy tema

Cytat:
Napisane przez sim Pokaż wiadomość
Wiesz.. nic nie odpisałam... przemyślałam to i stwierdziłam ze ten człowiek wystarczajaco mnie juz zranił i czuje sie przez niego zdradzona, nie ufam mu, a nie jestem w stanie sie przyjaźnić z kims komu nie ufam. To juz skończone etap w moim zyciu. Chce też nabrać wiekszego dystansu do tego wszystkiego, w końcu dalej mam jego komputer, po którego zgłosi sie pewnie we wrzesniu lub październiku. Do tego czasu chce całkiem o nim zapomnieć, w końcu sa wakacje

Paula, a ty olej J. Jest dupkiem i dobrze o tym wiesz, czas sie przygotować na nowa miłość
Będąc na Twoim miejscu zrobiłabym tak samo. Nie chciałabym odnawiać kontaktu po tym wszystkim co między Wami się wydarzyło. Po swoim rozstaniu wiem, że słowa zostańmy przyjaciółmi to pic na wodę fotomontaż. Zawsze któraś ze stron będzie cierpiała mocniej, bo nie tak sobie wyobrażała rozwój akcji. W moim przypadku próby odnowienia kontaktu skończyły się fiaskiem, zamknęłam tamten rozdział raz na zawsze, wręcz okazało się że niewiele nas łączyło.

Teraz jest znacznie lepiej ze mną, chociaż gdzieś w głębi przeżywam terapię wstrząsową i po cichu łudzę się, że on kiedyś się odezwie. Wróciłam do normalnego życia przed poznaniem J., chociaż wspomnienia cały czas wracają, ale z mniejszą częstotliwością, nie reaguję już na nie płaczem.
Nie mam ochoty na nową miłość, myślę że teraz będę bardziej ostrożniejsza, żeby nie sparzyć się znowu. Owszem, mogę poznawać nowych mężczyzn, ale bez fajerwerków.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując