Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - Kosmetyki MySecret
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-19, 16:52   #209
Anetulka92
Przyczajenie

GG do Anetulka92
Dot.: Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - Kosmetyki MySecret

Ja polecam tusz do rzęs EXTRA LASH z gumową szczoteczką To jest mój najlepszy tusz jaki kiedykolwiek używałam Lepszy niż Astor który ostatnio miałam okazję użyć naprawdę polecam Jest pogrubiający ale też podkręca i idealnie rozdziela rzęsy jeszcze nigdy nie miałam tak odzielonych od siebie rzęs konsystencja jest taka rzadka i dlatego nie skleja nie nakłada jakiejś ciężkiej mazi tylko maluje jak płynną farbką To jest mój KWC i dopóki istnieje nie zamienię go na zaden inny

Mam również podkład ten w czarnym opakowaniu jak dla mnie super gdyz mam cerę bezproblemową , pozostawia pudrowe wykończenie , lekko kryje, wyrównuje kolor skóry, nie tworzy efektu maski, jestem dość blada i świetnie znalazłam kolor (najjaśniejszy)

jestem zadowolna z obu kosmetyków i bede kontynuowała zakup produktów tej firmy a teraz poluję na puder matujący

a tak ogólnie o MY SECRET chciałam zauważyć że mają podobne opakowania do ESSENCE np eyelinery albo cienie a ta niebieska odzywka to z kolei ściagnieta z oriflame ;p tak na moje oko firma sledziła najlepsze produkty róznych firm i je podrobiła
a nastepnie utworzyła kolekcję MY SECRET składająca sie z tych właśnie "najlepszych"
produktow mają naprawdę dobre kosmetyki, o cenie juz nawet nie mówie

Pozdrawiam

Edytowane przez Anetulka92
Czas edycji: 2009-08-19 o 16:53
Anetulka92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując