Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Reaktywacja starego składu z wątku rozstaniowego, czyli pogaduchy na każdy temat.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-19, 15:57   #104
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Dot.: Reaktywacja starego składu z wątku rozstaniowego, czyli pogaduchy na każdy tema

no to ja jestem po tym spotkaniu... bylo swieeetnie
na poczatku wisnioweczke wypilismy (mojej roboty) a pozniej to czysta szla, poszlismy na plac zabaw pozjezdzac na zjezdzalni, posmialismy sie a pozniej po 23 jechalismy na... basen kumpel mnie uczyl plywac i nie nauczyl bo jak tracilam grunt pod nogami to panikowalam pozniej bawilismy sie w Sloneczny Patrol i wylawial mnie tak profesjonalnie z wody , miedzy nogami mi przeplywal i jakos tak rece sie mu do mnie lepily (nieladnie) pozniej reszta towarzystwa pojechala a my sobie gadalismy i nie zgadniecie kto sie odezwal: ex... z wielkimi pretensjami do mnie, ze mu dzien wczesniej 'czesc' nie odpowiedzialam i cos tam sie poklocilismy przez te SMS'y i napisal mi 'ja widze, ze musze gadac z XXX (imie tego kumpla) a nie z Toba. mam nadzieje, ze z nim Ci sie chociaz podobalo' nosz kur** a ja mu odpisalam 'bardzo mi sie podobalo i w najblizszym czasie bedziemy musieli to powtorzyc' i cos tam, ze ma sie do mnie nie odzywac i od tej pory ciszaaa...
czyzby byl zazdrosny? a niech jest ale jego czas minal... ja sie mam zamiar swietnie bawic i guzik mnie obchodzi co on se mysli
glowa mnie nadal boli