Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Alkohol
Wątek: Alkohol
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-19, 18:37   #24
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Dot.: Alkohol

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Mój z pewnością tyle nie pije. Rozumiem napić się jak jest jakaś imprezka/wesele lub raz w tygodniu wypić piwko ale gdyby mi do domu sprowadzał kolegów w celu wypicia półlitrówki i robił to regularnie to szybko by ci koledzy wylecieli wraz z nim, jeszcze by się nasłuchali ode mnie co nieco. Nie uważam, że przesadzasz to on przesadza. Nie rozumiem takiego postępowania. Alkohol to nie jest coś bez czego nie da się żyć, teraz może to jeszcze nic groźnego ale z takim postępowaniem to za parę lat może się okazać, że bez flaszki ani rusz... Na twoim miejscu bym poważnie z nim porozmawiała. Jak mój TŻ zaczyna przesadzać z piwkami po pracy (np. 3 dni z rzędu coś popija w domu) to otwarcie mu mówię, że mi się to nie podoba. I nie jestem jakąś nawiedzoną abstynentką, sama się czasem napiję, nawet w domu, czasem nawet sama (z komputerem ) ale podana przez ciebie ilość to wg moich prywatnych kryteriów za dużo.
Nawet w zeszlym tygodniu mialam taka sytuacje. Niestety szef mojego TZta strasznie lubi pic piwo w pracy wiec czasami wpada do domu z pracy juz po piwie/kilku. Ale pracujemy nad tym
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując