Dot.: Olejek rycynowy do włosów
Cytat:
Napisane przez Narc
Gloria 
Muszę się w końcu zmusić i po nią jechać, bo Auchan daleko,a mi się nie chce ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Od razu kilka pudełek zakupię
Dziś spróbuję olejek zmyć żelem do kąpieli Babydream,chociaż też słabo się pieni ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Ale będę zmywać aż do skutku
Próbowałam właśnie wetrzeć olejek w skórę głowy. To jest syzyfowa praca  Trudno mi się dostać do skóry głowy bo mam całkiem gęste i długie włosy. I jak dla mnie niemożliwiością jest natarcie całej skóry głowy.. No chyba,że wyleję na głowę całą dużą buteleczkę olejku 
|
Mi zostal aplikator po Dercos Vichy i to ulatwia mi aplikacje roznych olejkow na skore glowy, czasami zdarza mi sie nakladac palcami ale wole precyzje . Jezeli masz mozliwosc zakupu strzykawki lekarskiej to nabierz w nia olejku i robiac przedzialki we wloskach aplikuj w te miejsca olejek a na koncu wykonaj delikatny masaz. Warto owinac glowe folia spozywcza bo rycyna lubi cieplo i wzmaga swoje dzialanie.
Edytowane przez madzienka79
Czas edycji: 2009-09-04 o 12:18
|