2009-08-19, 20:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
Napisane przez kropka75
Gdzieś gdzie nie było parkomatu. Widać miałam przejść trzy przecznice i zapłacić, po czym wrócić i umieścić kartkę za szybą. Bo jak wróciłam zastałam mandat.
A najbardziej wkurzające jest, że naprawdę się przeszłam od skrzyżowania do skrzyżowania, bo chciałam zapłacić. :/
|
porąbene to , ale ważne że to tylko 50 zł
Cytat:
Napisane przez kropka75
W ogóle cenowo Kraków mnie zaskoczył tym razem. Nie dość, że z mandatem nie poszaleli, to jeszcze za kibel jedyne 1 zł zapłaciłam. 
|
Nad morzem kible po 2 zł no szok
Cytat:
Napisane przez velluto
no to teraz czas na kawkę, ktoś chętny?

Nikuś gdzie można zobaczyc Twoje zdjęcia które wszyscy tak chwalą?

|
No właśnie gdzie ? bo ja tez chcę podziwiać
Cytat:
Napisane przez aaniutek
Cześć dziewczyny!
Jestem tu całkiem nowa, ale czytając wasze posty nie sposób się było nie przyłączyć. W ilości siła 
Pozdrawiam Was serdecznie, trzymam kciuki i powtarzam jak mantrę "będzie dobrze".
|
Witaj 
A ja dziś z małżem u lekarza byłam , ma jeszcze tydzień zwolnionka bo jakoś mu się nie chce iśc do roboty , dziś tez cały dzień walki z TV N bo okazało się że nasza stara antena sat jest do d. i tak jakoś dzień zleciał
Od klimy w aucie dostałam kataru i gardło mnie boli ciągle z zimnego do gorącego i tak się dorowbiłam 
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------
A co do aut to my mamy terenowe , jechały w nim już meble , lada ostatnio do RTV która ma 210cm długosci , tv 40 calowy , meble z ikea , cała złożona komoda , łóżko małego i wiele innych rzeczy , po złożeniu siedzień prawie jak dostawczak ... i i materac do łóżka taki 160 na 200 też wszedł
|