Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Color assist - bezpieczny ściagacz kolor - potrzebuję opinii kogoś kto stosował.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-20, 13:36   #195
rinoa_woman
Wtajemniczenie

GG do rinoa_woman
Dot.: Color assist - bezpieczny ściagacz kolor - potrzebuję opinii kogoś kto stosował

Cytat:
Napisane przez sywii Pokaż wiadomość
Ogólnie chcę wrócić do rudego dlatego zamówię jeszcze raz elgon na te brązowe pióra i wtedy pofarbuję. Kupiłam 6zestawów, ale 3 starczyły spokojnie na moje włosy.

Cos mi nie wyszło z cytowaniem, a pytanie skierowane jest do rinoa_woman , chciaż licze na pomoc każdej z Was .

Te 3 zestawy starczyły na 2 razy??? Masz bardzo długie włosy... ja mam do łopatek i wycieniowane więc mozna powiedziec że te najdłuższe to piórka i sama się zastanawiałam nad zakupieniem 6 zestawów żeby starczyły mi na 3 razy, nie chciałabym kupic za dużo (bo co ja z tym zrobie jak mi nie bedzie potrzebne) ani za mało (z blond-rudymi- czarnymi nie wyszlabym z domu), a włosy mam brązowe. Moze to się wyda śmieszne ale to ile jest mi zestawów potrzebne spawia mi największy problem i hamuje od zakupu
kupiłam 6 zestawów, czyli dwanaście saszetek, czyli 6saszetek nr 1 i 6 saszetek nr 2 bo z opisu na stronie wywnioskowałam że tyle mi będzie potrzebne na jedną aplikację, jednak kiedy dostałam paczkę z elgonem stwierdziłam że spróbuję na dwa razy czyli zużyłam trzy zestawy na pierwsze ściąganie i kolejne trzy na następne. ale ja miałam bardzo ciemne włosy w zasadzie czarne i dlatego nie ściągnęło mi koloru tak dobrze jakbym chciała, ale Ty piszesz że masz włosy brązowe więc masz większe szanse na ściągnięcie po dwóch aplikacjach a może nawet po jednej, zależy jaki masz odcień brązu
rinoa_woman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując