Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Reaktywacja starego składu z wątku rozstaniowego, czyli pogaduchy na każdy temat.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-20, 13:03   #122
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___
Dot.: Reaktywacja starego składu z wątku rozstaniowego, czyli pogaduchy na każdy tema

Cytat:
Napisane przez malaczarna885 Pokaż wiadomość
Dół mnie dzisiaj dopadł dziewczynki.. nie wiem czemu, jakos tak.. wszyscy wokol zakochani, szczesliwi.. az mnie cos za serce sciska. Juz nawet nie placze, po prostu taki zal mnie ogarnia.. przeciez niedawno tez bylam taka szczesliwa, bezpieczna.. zycie jednak potrafi zaskakiwac.. no ale nie bede tu smęcic, bo mialo smutku nie byc mam nadzieje, ze do jutra mi przejdzie jak sie wyspie.

Ostatnio mialam wieeeelkie zakupowe szalenstwo w sh.. chyba jestem uzalezniona dwa dni polowania, 15 rzeczy w szafie wiecej.. i to same cenne perelki.. Jednak zakupy poprawiaja humor.. chwilowo mam zakaz chodzenia po lumpkach, bo szafy mi juz brakuje ;] zobaczymy jak dlugo wytrzymam

Poza tym strasznie sie nudze.. nic sie u mnie nie dzieje, praca, dom, komputer.. nawet mi sie nie chce nic pozytecznego robic. Jeszcze za kilka dni moje urodziny.. dobijajacy dzien Będę musiala zalac smutki z przyjaciolka heh czuje sie dzisiaj stara, brzydka i beznadziejna.. kopnijcie mnie w tylek, przemowcie do rozumku.. bo ja juz nie wiem co ze soba zrobic..
o boze, tez miewam takie dni, sa okropne.

Najgorsze, ze nie chodzi o konkretna osobe, po prostu odczuwam brak faceta, przyjaciolki. Ale powoli powoli przyzwyczajam sie, buduje swoj swiat od nowa, sama.

Chociaz wydaje sie pusty... no wlasnie, paula, ten watek ktory podalas, jakbym o sobie czytala. Jest godzina 14 a ja siedze w pizamie o 16 ide do fryzjera a potem to nie wiem, znow bede leniuchowac

jednak jesli chodzi o motywacje, stwierdzilam ze od października,idac na studia, zmienie bardzo duzo. Chce pracowac, zrobic prawko i rozne kursy potrzebne w moim zawodzie, i rozwijac sie

najwazniejsze, to byc z siebie zadowolona, ze cos porafie i cos w zyciu osiagnelam. Moj TZ jak tak pomysle, troche w miejscu mnie zatrzymal, nie uczyl sie, pewien czas nie pracowal, to dopiero len.

bardzo lubie angielski, na studiach juz mi sie skonczyl, nie chce zatrzymac sie w miejscu, ale co biore ksiazke to odkladam