Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Cytat:
Napisane przez koteczek697
dlaczego uwazacie ze sex dla 15 latki to za wszesnie jesli jest odpowiedzialana i wie czego chce to czemu nie ..nie rozumiem takiego czegos to co ma czekac do 18 ?..bez przesady
|
JEŚLI jest odpowiedzialna to nie mam nic przeciwko. Jednak ani na tym forum ani na żywo jeszcze takowej 15 latki nie spotkałam, a madzia, która była tutaj niedawno na pewno się do nich nie zalicza. Nie uwazam za dojrzałe seksu z chłopakiem, którego znam 2 miesiące, którego w sumie chyba nie kocham bo w miłość nie wierzę i w sumie zastanawiam się czy sobie nie zrujnowałam życia a na nastepny dzień już wiem, że nie, że to super, że poszłam z nim do łóżka. Tak sie mniej więcej sytuacja magdy prezentowała i ja ją uważam za niedojrzałą do seksu "dorosłości" i możliwych konsekwencji tej dorosłości.
Każdy uprawia seks wtedy kiedy się czuje gotowy. A po latach i nabyciu takich czy innych doświadczeń życiowych stwierdza czy to był odpowiedni moment i żałuje lub nie. Na bieżąco to ja osobiście mogę sobie subiektywnie ocenić, że uważam takie postępowanie za niedojrzałe i nierozsądne. I stwierdzić, że przerażają mnie teraźniejsze 14-15 latki.