Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-20, 17:51   #2014
zagubiona89r
Zakorzenienie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez koteczek697 Pokaż wiadomość
dlaczego uwazacie ze sex dla 15 latki to za wszesnie jesli jest odpowiedzialana i wie czego chce to czemu nie ..nie rozumiem takiego czegos to co ma czekac do 18 ?..bez przesady
JEŚLI jest odpowiedzialna to nie mam nic przeciwko. Jednak ani na tym forum ani na żywo jeszcze takowej 15 latki nie spotkałam, a madzia, która była tutaj niedawno na pewno się do nich nie zalicza. Nie uwazam za dojrzałe seksu z chłopakiem, którego znam 2 miesiące, którego w sumie chyba nie kocham bo w miłość nie wierzę i w sumie zastanawiam się czy sobie nie zrujnowałam życia a na nastepny dzień już wiem, że nie, że to super, że poszłam z nim do łóżka. Tak sie mniej więcej sytuacja magdy prezentowała i ja ją uważam za niedojrzałą do seksu "dorosłości" i możliwych konsekwencji tej dorosłości.

Każdy uprawia seks wtedy kiedy się czuje gotowy. A po latach i nabyciu takich czy innych doświadczeń życiowych stwierdza czy to był odpowiedni moment i żałuje lub nie. Na bieżąco to ja osobiście mogę sobie subiektywnie ocenić, że uważam takie postępowanie za niedojrzałe i nierozsądne. I stwierdzić, że przerażają mnie teraźniejsze 14-15 latki.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora