Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dzieci"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-20, 19:03   #2123
Sweet_21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dz

Ale z Natanielka pączuszek
Aż ma się ochotę go schrupać
Gratuluje ślicznego synka

A ja nadal w dwupaku

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Tulipfever Pokaż wiadomość
Angy, Sweet alez nas te dzieciaki testuja
A od niedzieli bodajze konczy sie lewek i zaczyna panna.

Wstalam dzisiaj z nowa porcja energii. Pokopalam juz w moich roslinkach, pozamiatalam taras, umylam wszystkie okna, teraz rozgladam sie z szalem w oku, za co by tu sie jeszcze zabrac Po prostu mnie dzisiaj roznosi

Malenstwo leniwe, czasem mame pomasuje kopytkiem, a tak raczej spi.

Tesciowa jest przekonana, ze urodze do konca tygodnia. Oby sie nie mylila

Mam ochote na ciasto

No to sie bujamy

http://www.youtube.com/watch?v=2sM0t2XaIwA

Stresują Nas strasznie
U mnie jest właśnie taka sytuacja, ja - lew, tz -panna, do 23 jest lew, potem zaczyna się panna, więc mam nadzieję, że Bartek się spręży i wyjdzie na świat do 23
No chyba, że planuje zostać panną
Ale masz pałera kobieto, mi się nic nie chce.

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość

A mój Kubcio kończy dzisiaj 2 miesiace
Ale ten czas szybko leci

Gratki dla Kubusia
A mi teraz czas leci jak krew z nosa.

Cytat:
Napisane przez Nikka1221 Pokaż wiadomość
Hej mamusie!juz dawno sie nie odzywalam-przyznaje bez bicia ale z synkiem tak szybko czas leci i tyle jest zajec ze nie ma czasu na nude i nawet na gg z mama juz zadko rozmawiam..Ciesze sie ze wasze dzieciaczki dobrze sie maja i widzialam ze wsrod nas sa jeszcze 2 mamy ktore urodzily przed czasem.nie mam tyle czasu zeby nadgonic watek ale mam nadzieeje ze juz tez jest ok.choc wiem ze ciezki to byl czas ale przemija jak u nas.myx juz 4 tygodnie mozemy cieszyc sie naszym skarbkiem w domku:j upi:jakie to szczescie budzic sie i widziec ze jest obok...Leo ma juz ponad 4 mieiace wazy ponad 3800g i mierzy 52 cm a prawidlowo mialby dzis 16dni. nasz dzielny slodziak.odpukac wszystkie badania przeszedl pozytywnie i nie potrzeba zadnych terapii.wstawie kilka fotek nie bede taka
Z synka przystojniaka konkretny
Cieszę się bardzo, że wszystko jest w porządku

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
Tuli normalnie niezła z Ciebie agentka Ja okna mam pomyte, ale nawet gdyby tak nie było to by mi się nie chciało
Ja od rana zajmowałam sie sobą - goliłam co było do wygolenia, pomalowałam pazurki u stóp (strasznie lubię latem, zwłaszcza na ciemny kolor), u rąk skrócone maksymalnie coby sobie krzywdy nie zrobić w razie czego Jestem normalnie gotowa do porodu. Zosiu przybywaj!!
A.. I chyba zaczął mi czop odchodzić. Pojawiły się z rana jakieś takie... śluzowato-galaretowate "fragmenty". To chyba to. Ale przecież to nie musi nic znaczyć...
Właśnie wczoraj zrobiłam sobie porządek z pazurkami u nóg i po wszystkim byłam tak zmęczona jakbym po jakiś górach wędrowała
Poza tym kość cipna mnie strasznie boli, w nocy nie miałam siły wstać z łóżka tak bolało Dobrze, że to już końcówka, bo chyba nie wytrzymałabym dłużej.

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora