2009-08-20, 19:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dz
Ale z Natanielka pączuszek
Aż ma się ochotę go schrupać
Gratuluje ślicznego synka
A ja nadal w dwupaku
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------
Cytat:
Napisane przez Tulipfever
Angy, Sweet alez nas te dzieciaki testuja
A od niedzieli bodajze konczy sie lewek i zaczyna panna.
Wstalam dzisiaj z nowa porcja energii. Pokopalam juz w moich roslinkach, pozamiatalam taras, umylam wszystkie okna, teraz rozgladam sie z szalem w oku, za co by tu sie jeszcze zabrac  Po prostu mnie dzisiaj roznosi
Malenstwo leniwe, czasem mame pomasuje kopytkiem, a tak raczej spi.
Tesciowa jest przekonana, ze urodze do konca tygodnia. Oby sie nie mylila
Mam ochote na ciasto
No to sie bujamy
http://www.youtube.com/watch?v=2sM0t2XaIwA

|
Stresują Nas strasznie
U mnie jest właśnie taka sytuacja, ja - lew, tz -panna, do 23 jest lew, potem zaczyna się panna, więc mam nadzieję, że Bartek się spręży i wyjdzie na świat do 23 
No chyba, że planuje zostać panną
Ale masz pałera kobieto, mi się nic nie chce.
Gratki dla Kubusia 
A mi teraz czas leci jak krew z nosa.
Cytat:
Napisane przez Nikka1221
|
Z synka przystojniaka konkretny
Cieszę się bardzo, że wszystko jest w porządku
Cytat:
Napisane przez angy
Tuli normalnie niezła z Ciebie agentka  Ja okna mam pomyte, ale nawet gdyby tak nie było to by mi się nie chciało 
Ja od rana zajmowałam sie sobą - goliłam co było do wygolenia, pomalowałam pazurki u stóp (strasznie lubię latem, zwłaszcza na ciemny kolor  ), u rąk skrócone maksymalnie coby sobie krzywdy nie zrobić w razie czego  Jestem normalnie gotowa do porodu  . Zosiu przybywaj!! 
A.. I chyba zaczął mi czop odchodzić. Pojawiły się z rana jakieś takie... śluzowato-galaretowate "fragmenty". To chyba to. Ale przecież to nie musi nic znaczyć... 
|
Właśnie wczoraj zrobiłam sobie porządek z pazurkami u nóg i po wszystkim byłam tak zmęczona jakbym po jakiś górach wędrowała
Poza tym kość cipna mnie strasznie boli, w nocy nie miałam siły wstać z łóżka tak bolało Dobrze, że to już końcówka, bo chyba nie wytrzymałabym dłużej.
|
|
|