Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-21, 09:32   #552
doruś
Zadomowienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Ja jestem ze swoim prawie 2 lata więc nie dużo a on chodził z samymi laseczkami opakonymi brunetkami cos w stylu nicole z pussycat dolls tyle że max.3 miesiące a ja bylam tleniona blondyną i do dziś usilnie twierdzi że nie widzi świata poza mną, że jestem piękna itd. A mi się wydaje że jego byłe były o wiele ładniejsze (może to kwestia gustu ale) miały zazwyczaj niebieskie lub zielone oczy, długie czarne wlosy i były po prostu....mniam. I zawsze dogaduje mojemu Tż: mmmm jaka fajna dupeczka idzie, jaka czekoladka itp. I on wtedy zamyka oczy żeby mi pokazac że jest twardy i na nie nie patrzy (przynajmniej się stara). Prawda że slodziak?
słodziak . Mój chodzi w ciemnych okularach...

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość
Mowa o futrze dotyczyla Ex dziewczyny obecnego partnera weegirl.
Na to wyglada, ze byl). Dziolszka kazdemu bebni, ze jest po nieskonczonych studiach medycznych albo, ze w Anglii byla menadzerem i szkolila ludzi w firmach a tak naprawde moj obecny TZ ja utrzymywal i znalazl jej prace bo ona sama nic nie umiala. Nie rozumiem po co tylko gadac takie glupoty i wypisywac do mnie takie teksty, ze sily opuszczaja czlowieka. Jakis czas temu napisala mi, ze nadal spotyka sie z moim TZ i spotykala nawet jak juz byl ze mna, i ze swietnie sie dogaduja, chodza na spacerki itp. Ja raczej takich tekstow do partnerki mojego bylego szczegolnie bedacej w ciazy nawet bym nie napisala gdyby byla to prawda, zeby jej nie denerwowac, ale ja to widocznie bawi, wie ze ja oczekuje dziecka i moze zyczy mi jak najgorzej bo sama o mnie nienajlepiej sie wyraza od samego poczatku mimo, ze ja okazalam jej dosc serca i bylam dluzszy czas wyrozumiala starajac sie tlumaczyc jej zachowanie, dopoki jej nie poznalam a i ostrzegano mnie przed jej paskudnym charakterem i czynami do, ktorych jest zdolna.
sorry, futro mnie tak wzburzyło, że pomyliłam byłe . madzienka79, a co Twój TŻ na jej zachowanie? sama się z nią musisz tak szarpać

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość
Ja mojemu nie musze zwracac nawet w zartach takiej uwagi bo zanim ja zauwaze taka panne on juz "przeleci" wzrokiem za nastepna.
Chociaz twoj prawi ci komplementy.
Chyba ja tez musze wzrokiem cielaka "pozerac" pieknych mezczyzn.
a nie robisz tego ???

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
piękne

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
potem zetnie na łyso, tzn ogoli i bedzie wmawiała że to krzyk mody i że jest super. I będzie filmik- rutynowe polerowanie czaszki
nie możliwe jesteście

Ja nie prostuje włosów od kąt jesteśmy z mężem razem, On mi zabronił. Na początku była to dla mnie trauma, a teraz żałuje, że w ogóle miałam prostownicę, przecież lepiej mi w kręconych .