Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-21, 11:14   #3090
isabele
Wtajemniczenie

Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;13830752]Cześć dziewczynki!
isabele super ten wierszyk jest. Tak mi się spodobał,że nie wiem. Skąd go wytrzasnęłaś? Ja też zaraz biore się za sprzątanie,bo okropny mam bałagan w pokoju u siebie:/.

A mnie ostatnio trafia nie powiem co,z TŻtem. Ciągle się spiera ze mną i kłóci. O głupoty. I taki się domator zrobił,że nie wiem. Dzisiaj mieliśmy się z moimi znajomymi na piwo spotkać,to stwierdził,że nie idzie,bo po pracy to będzie zryty i niewypoczęty. Wkurzyłam się i powiedziałam,że idę sama. Bez przesady. Taka zła jestem na niego,że nie wiem!;/[/QUOTE]

znalazłam go w swoich zbiorach Musiałam gdzieś wcześniej z neta ściągnąć. Bardzo mi się spodobał

ja mam z TŻ tak samo, taki się z niego domator zrobił i się ciągle pracą wymiguje. Ale jak uda mi się go gdzieś wyciągnąć to zawsze mówi, że za mało czasu spędzamy poza domem. Normalnie takiego tylko

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Oj, honolinka nie ciekawie, ale pamiętaj że kłótnie zawsze się zdarzają. Ja bym na Twoim miejscu poszła sama....też tak robiłam jak mój się bawił w domatora. A raz go wyciągnęłam na disco to żałowałam bo miał całą noc minę jak srający kot na pustyni. Więc baw się dobrze kochana!
padłam

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora