Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dziewczynki z Irlandii!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-02-28, 14:27   #81
_wanilka_
Raczkowanie

GG do _wanilka_ Wyślij wiadomość przez MSN do _wanilka_
Dot.: dziewczynki z Irlandii!!!!

Cytat:
Napisane przez Dzika Wiśnia
Ananke!
FAS w Irlandii to rzeczywiście odpowiednik polskiego urzędu pracy. To właśnie przez FAS znalazłam pracę. Polecam Ci szczególnie stronkę http://www.fas.ie/jbframe.htm I co najważniejsze. Jeśli znajdziesz w necie jakieś interesujące ogłoszenie, to nie wysyłaj cv, tylko lepiej zadzwoń i umów się na spotkanie. Z doświadczenia wiem, że odzew na emailowe cv jest praktycznie zerowy. Przez dwa miesiące ja i mój mężczyzna wysłaliśmy dziesiątki takich cv i nikt się z nami nie skontaktował. Zmieniłam więc taktykę i codziennie szukałam na stronie FASu interesujących mnie ogłoszeń i dzwoniłam pod podany numer telefonu. I opłaciło się! Także nie bój się dzwonić, wystarczy tylko powiedzieć że znalazło się ogłoszenie w necie i że się szuka pracy. Mój angielski też jest średni, ale pracuję w sklepie i radzę sobie naprawdę dobrze Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Witam Cie serdecznie
chciałam zapytać odnosnie tej stronki. Weszłam na nia i chciałam znaleźć jakieś oferty i nic tylko zaznaczalo się to co wybralam i kazało dalej wybierac i ta k bez końca..zeby cos znaleźć trzeba tam byc zalogowanym???

Ja z moim TŻ-em chcemy jechac na pocxzatku czerwca, koncem maja..i chcemy znaleźć jakąs prace.. najlepiej by było zacząć już tutaj żeby pote m nie mieć problemów.
Dziewczyny a jakie były wasze początki tam..tzn. jechałyście do kogoś i tam szukałyście pracy...
bo a już sama nei wiem. Chcemy ejchac..ale żeby się zarejestrowac dopiero na miejscu to ok. 2 tyg musza upłynac, no i zeby znależć jakieś mieszkanko...a na ten czas nei mamy się u kogo zachaczyć
Jakie są wasze doświadczenia??
Poradzicie nam coś?
_wanilka_ jest offline Zgłoś do moderatora