2009-08-21, 14:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Tymek śpi juz 3 godziny, czyli będzie bawił z nami do 22 znów Juz chodzę, hałasuję, podniosłam rolety na znak, że "noc" dobiegła końca a ten chrapie w najlepsze
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------
Cytat:
Napisane przez Kasiulka22
Wiesz co Judi? Tak sobie czytam i myślę, że może jak ja bym usypiała Olę w wózku w domu, albo po polu transportowała ją do domu to może tez by dłużej spała. Dziś z pierwszej drzemki zbudził ją kurier, który zajechał do mnie z Avonem w szoku jestem! Zawsze zamawiam dostawę regularną, nie kurierem bo za niego życzą sobie 28 zł, a ja tam wolę zaczekać i nic nie bulić, więc już myślałam, że coś nagmatwałam i kliknęłam dostawę kurierską, ale nie  Nie wiem, może Avon przeżucił się na UPS  nie narzekałabym
Marticia ależ mi miło  Pozdrów tż 
|
Kasiula całkiem możliwe. Ja czasem jak mi mały uśnie na spacersze to zapycham z nim wózkiem na moje pierwsze piętro i zostawiam w domu i śpi znów te 2 godziny. Dodam że u mnie pierwsze piętro to nie takie standardowe jak w bloku bo mieszkam w starej kamienicy i schody są strome i wąskie wiec jak już wyjdę to zdycham na maksaaaaaaaa
|
|
|