Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-21, 14:22   #836
Judi21_84
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)

Tymek śpi juz 3 godziny, czyli będzie bawił z nami do 22 znów Juz chodzę, hałasuję, podniosłam rolety na znak, że "noc" dobiegła końca a ten chrapie w najlepsze

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Wiesz co Judi? Tak sobie czytam i myślę, że może jak ja bym usypiała Olę w wózku w domu, albo po polu transportowała ją do domu to może tez by dłużej spała. Dziś z pierwszej drzemki zbudził ją kurier, który zajechał do mnie z Avonem w szoku jestem! Zawsze zamawiam dostawę regularną, nie kurierem bo za niego życzą sobie 28 zł, a ja tam wolę zaczekać i nic nie bulić, więc już myślałam, że coś nagmatwałam i kliknęłam dostawę kurierską, ale nie Nie wiem, może Avon przeżucił się na UPS nie narzekałabym

Marticia ależ mi miło Pozdrów tż
Kasiula całkiem możliwe. Ja czasem jak mi mały uśnie na spacersze to zapycham z nim wózkiem na moje pierwsze piętro i zostawiam w domu i śpi znów te 2 godziny. Dodam że u mnie pierwsze piętro to nie takie standardowe jak w bloku bo mieszkam w starej kamienicy i schody są strome i wąskie wiec jak już wyjdę to zdycham na maksaaaaaaaa
Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora