Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - tabletki YAZ - zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-22, 00:07   #4096
Krina
Przyczajenie

Dot.: tabletki YAZ - zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
jest duża szansa, że będzie lepiej u mnie sie zdarzały miesiaczki ze mdlałam z bólu i żadne tabletki przeciwbólowe nie pomagały czpoki tez nie. A lekarz stwierdził, że powinno pomóc. Teraz jest lepiej nawet bez przeciwbólowych sie obchodze
poza tym antykoncepcja...
3mam kciuki
Mam nadzieję, że mi także te pigułki pomogą jakoś przetrwać w czasie tych dni

Mi się zdażyło prawie zemdleć i to w autobusie w czasie okresu, ale właśnie dzięki no-spie :| nigdy mnie aż tak nie bolało, bym mdlała, co nie zmienia faktu, że w czasie tych dni chce mi się wyć do księżyca z bólu i pomarudzić, ale nigdy wcześniej nie zdażyło się by mnie bolało cały dzień, zazwyczaj do pół h po wzięciu Nimesilu czy też Refastinu przechodziło, a tu jak na złość wczoraj się skończyły, a lekarz nie mógł mnie dziś przyjąć i wypisać recepty :| Nie oczekiwałam, że przy 1 tabletce przestanie mnie boleć, ale nie sądziłam, że będzie bolało jeszcze bardziej, gdy niby ma złagodzić ból... No chyba, że mi jakieś placebo sprzedali w opakowaniu no-spy forte i dlatego dalej mnie boli

PS. to niesprawiedliwe, że tylko kobiety to przechodzą :P Gdyby mężczyźni mieli takie bóle każdego miesiąca pewnie normą prawną byłyby zwolnienia zapewnione konstytucyjnie na te pare dni każdego miesiąca, a tak pozostaje nam (kobietom) niesprawiedliwie cierpieć, no chyba, że pigułki pomogą

Edytowane przez Krina
Czas edycji: 2009-08-22 o 00:09
Krina jest offline Zgłoś do moderatora