Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-23, 10:06   #906
madzienka79
BAN stały

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Wczoraj spedzilam caly dzien na zakupach i poszukiwaniach odpowiedniego stanika. Masakra, dzisiaj znowu jade.
Na dodatek dostalismy komunikat ostrzegawczy, ze jeden z naszych sasiadow zostal aresztowany z powodu tego, ze masturbowal sie na oczach swojej piecioletniej coreczki. Sasiedzi zauwazyli go w oknie i zglosili natychmiast na policje. Wytoczyli teraz apel, zeby zglaszac kazdy podejrzany przypadek i obserwowac sasiadow nawzajem (kupie sobie lornetki).
Ostatnio sie zastanawialam czy tego samego nie zrobic wprzypadku naszych sasiadow (ale to juz z nerwow), gdzie "fucky" sa na porzadku dziennym, dzieci to tez "fucky" idioci- tak zwracaja sie do dzieciakow, poza tym parza sie na zewnatrz lub przy otwartym oknie, nie mam nic przeciwko kopulacji, tyle, ze nie kazdy chcialby slyszec glosne jeki i krzyki w ogrodzie sasiadow czy w sypialni tym bardziej, ze jeszcze dziecko moje nasluchuje zreszta ich tez. Druga rzecz to palenie marihuany, ostatnio pan sasiad nie krepowal sie palic juz w bialy dzien, ok niech sobie pali jego zdrowie, tyle, ze smierdzi pozniej u mnie na werandzie jakbym to ja sama kopcila, smrod przedostaje sie do sypialni w rekordowym tempie przy otwartym oknie, nie wiem ile on tego pali bo szara chmura dymu przelatuje z jego podworka za moj plot i tutaj konczy swoj zywot. Powoli robie sie juz nerwowa bo niedlugo moje dziecko przychodzi na swiat i jak dalej tak bedzie a jest coraz czesciej nienajlepiej, to nie wiem ale chyba trzeba bedzie zglaszac, skoro sami sasiedzi wychodza z takim apelem. A ja sadzilam, ze piekny zielony zakatek gdzie mieszkam jest taki spokojny.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
Czy to jest Vatika o której piszecie ?

klik
Nie kochanie, piszemy o Vatice Hot Oil Treatment, Anariel gdzies podawala odnosniki linkow na allegro gdzie mozna sobie zobaczyc te odzywke. tylko nie pamietam gdzie. albo wejdz na allegro i wpisz w wyszukiwarke.

Edytowane przez madzienka79
Czas edycji: 2009-08-23 o 10:32
madzienka79 jest offline Zgłoś do moderatora