Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Perfumy wysokopółkowe, kosmetyki kolorowe (pilnie Destiny Cube), Wax, Kallos
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-23, 12:49   #245
Marei
Zakorzenienie

Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Perfumy wysokopółkowe, kosmetyki kolorowe (pilnie Destiny Cube), Wax, Kallos

Cytat:
Napisane przez Gosia197 Pokaż wiadomość
Wiesz, nie zalezy mi tak bardzo na Truth,żeby oddać Angela. Kremik jest do wzięcia,mam jeszcze :

Annick Goutal Eau d'Hadrien - 1,5/ 1,75 ml edt
Van Cleef & ...First edt -ok.1,8/ 2ml
Armani Onde Extase - 1,5 edp bez 1 psika
Dolce Gabbana l'eau the one - 2ml bez 1 psika
Poison eau de cologne - ok. 3,5/4 ml
Mania Czarna końcówka -zostały ok. 3 psiki

Może skusisz się na odlewkę 5 ml Boudoir???Mogę Ci też zaproponować 5 ml Angela le lys w atomizerze.
Pozdrawiam!!

hmm.... ok, 5ml boudoir za 5ml angela. chociaz nie wiem czy ci sie oplaca zostawiac we flakonie takie resztki w takim razie jak Ci to odpowiada to przejdzmy na pw, chyba ze znalazlas u mnie co jeszcze za garniera

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
hmm.... ok, 5ml boudoir za 5ml angela. chociaz nie wiem czy ci sie oplaca zostawiac we flakonie takie resztki w takim razie jak Ci to odpowiada to przejdzmy na pw, chyba ze znalazlas u mnie co jeszcze za garniera
hmmm zastanawiam sie jednak nad tym in black, moze za niego cos znajdziesz? nie zalezy mi na calym, jakbys chciala to zostaw sobie odlewke na wymianke, mi wystarczylaby polowa flakonu. No chyba ze nzjadziesz cos za calosc