2009-08-23, 14:18
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Hej Lejdis ja nadal z bolącym dziąsłem, antybiotyk już 3 dzień biorę i nic, dentyska mi powiedziała że jakieś zapalenie mi się zrobiło. Ale muszę Wam powiedzieć że poszłam też do lekarza w przychodni, pokazałam co mnie boli- a on na to - ząb ci rfośnie- APAP SOBIE WEŹ no i zwątpiłam. Jutro chyba pójdę do innego dentysty tym razem prywatnie, bo wydaje mi się że za długo te objawy i poa tym jeszcze mnie cos boli po tej samej stronie co to przeklęte dziąsło - węzeł czy migdał już sama nie wiem,
Zanka bardzo Ci współczuje, a na prawdę nie ma innego rozwiązania, musisz z tym dziadkiem mieszkać? Przepraszam, że pytam, ale nie znam Twojej sytuacji
Domi, głupio wyszło z tą rodziną Twojego męża, kurcze ldzie nie mają w ogóle dobrego smaku i taktu. Najważniejsze myślę żebyście sie Wy dobrze dogadywali i żeby jego rodzina nigdy nie stawała między Wami. A teraz miłego wypoczynku nad solina
Jane, mojego TŻta bracia jak chrzcili swoje dzieci to kupowali takie odświetne ubranka, ale nie wiem czy jest sens, bo to tylko na 1 raz
Jagódka, młodziutka jesteś, ciesz sie zyciem, spotykaj ze znajomymi i wychodź do ludzi, na pewno poznasz kogoś wartościowego A poza tym to też nie smuć się tak i nie myśl coiągle o tym, sama zobaczysz że faceci wolą uśmiechnięte i pogodne dziewczyny, zobaczysz jeszcze nie raz będziesz nam opowiadać jakieś lovestory
Ala, fajnie że wieczór udany
Zuzia sie pewnie fajnie bawiła skoro jeszcze sie nie odezwała
Pozdrowiomka dla wszystkich Lejdis, udanej niedzieli mimo brzydkiej pogody (u mnie paskudnie)
|
|
|