Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomysł na różaną ścianę?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-23, 17:32   #2
srubka
Zakorzenienie

Dot.: Pomysł na różaną ścianę?

Cytat:
Napisane przez Słodkaaa Pokaż wiadomość
Witam Was serdecznie

Wczoraj skończyłam malować swój niewielki pokój na nowy, fioletowy kolor. jestem z siebie dumna
Zakupiłam szablon w róże, i mam zamiar "odbić" je na ścianie. Myślę o tym, aby róże były tak białe jak sufit, lub lekko różowawe, ale dosłownie taka poświata różu z np. mocniejszymi, różowymi konturami...
Dysponuję odpowiednim sprzętem i chęciami, ale niestety nie mam pomysłu na to gdzie i w jakim ułożeniu róże rzucić na te moje ściany...
Najbardziej problematyczna ściana jest ta przy której stoi łóżko, na tą chwilę jest goła i stwarza największe pole do popisu.... Mój umysł jednak uparcie odmawia współpracy...

Załaczam zdjecia, może któras z Was mi pomoże?? Obejrzałam mnóstow zdjęc w internecie, ale nic nie znalazłam...
Liczę na jakąs inspirację

p.s.

dodam, że te zasłony s a tymczasowe, docelowo beda rolety i ta firanka... no i przepraszam, za lekki syfilis ale wczoraj wieczorem konczylam

aha kolory przekłamane, jest to ciemniejszy fiolet niz na zdjeciach (ale tylko troszke)
szczerze to nie jestem przekonana do tych szablonow i tych roz tak za cukierkowo bedzie, zbyt slodko i w ogole jeszcze w polaczeniu z maskotkami i lalka hehe, ale to tylko moje zdanie. Nie myslalas moze o jakims ladnym obrazie?