2009-08-23, 20:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
Cytat:
Napisane przez rozwielitka
agusia, czytałam o tym wcześniej na gazecie.pl i nie wiem czemu ale wiedziałam, że o link będzie o tym biednym koniu. To tak przerażające i smutne że nie da się ująć w słowa. A komentarze na gazecie "e tam koń, a ilu ludzi dzisiaj padło" albo przy sprawie konia w zakopanem że "a jak konie rzucają się na bezbronnych ludzi to co" zupełnie mnie ścięły z nóg. Kocham zwierzęta i nie mieści mi się w głowie znieczulenie i bezduszność ludzka.
|
Ja mam to samo, ludziom co piszą takie rzeczy należą się solidne 
Poza tym ja jestem generalnie przeciw takiemu wykorzystywaniu koni, nawet jeśli są one w miarę dobrze traktowane przez właścicieli 
Cytat:
Napisane przez pranie
Moj TZ gotuje znakomicie i tylko w pieczeniu jestem lepsza
Atoja, mialam w ciazy cala serie mikrodermabrazji diamentowej (6 zabiegow), sa bezpieczne. W ogole nie mozna dac sie zwariowac, jak sobie przypomne, jak smarowalam sie tylko balsamem hipp dla dzieci, kwasow nawet najslabszych nie tknelam.. kolejnym razem nie bede tak ortodoksyjna, oczywiscie w granicach rozsadku.
Rany, straszne...
|
W ciąży i w trakcie karmienia niestety nie wolno używać nic np. z kwasem salicylowym i retinoidów Ale można się bez nich obyć te ileś miesięcy dla dobra dziecka 
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------
Cytat:
Napisane przez kamilawu
Widziałam... To już kolejna tego typu historia w ostatnim czasie. Podpisałam nawet niedawno petycję, choć wiem, że to walka z wiatrakami.
|
Ileż to ja już różnych petycji podpisałam, kiedyś nawet w kilku sprawach zbierałam podpisy w imieniu fundacji VIVA! Akcja dla zwierząt.
Szkoda że takie rzeczy tak mało pomagają
|
|
|