2009-08-23, 20:24
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Cytat:
Napisane przez jyyli
Mam dzisiaj pierwsze trudności w rzucaniu kawy. Jestem tak zmęczona, że najchętniej położyłabym się spać i obudziła pojutrze. Ratuję się póki co tylko zieloną herbatą i dużą ilością wody, bo wiem z doświadczenia, że od odwodnienia człowiek może być bardziej zmęczony niż po paru godzinach bardzo ciężkiej pracy. No i można mieć migrenę, a ta już tak łatwo nie przechodzi 
|
O nie! Trzymaj sie kawa to zuuuoooo ja dzis jakos przetrawałam na zielonej herbacie
Cytat:
Napisane przez Chatul
Mnie na nogi stawiają zioła 
Ale kawy za nic nie rzucę. Jakąś używkę mogę mieć :P Zwłaszca, że kawę piję właściwie od zawsze. I tak mi smakuje, że dziennie potrafię ponad litr wypić xD
|
Uwazaj zeby nie wypłukac magnezu z organizmu, mnie czasem zaczynaja powieki drgac jak za duzo kawy pije. Pozniej musze uzupełniac magnez/potas mimo ze dobrze sie odzywiam.
Cytat:
Napisane przez dymka
już Ci chciałam polecać intimisimi, bo tam znalazłam wymarzony model i teraz dokupuję kolejne kolorki i nawet mojej mamie podpasował - widocznie podobne biusty mamy  i dostała komplet na urodzinki, tylko że tam rozmiary raczej mniejsze. Niemniej polecam wszystkim dziewczynom, które mają problem ze znalezieniem stanika wystarczająco wąskiego pod biustem.
|
Wąskie pod biustem? Mają 60/65 D+ ?
|