2006-03-01, 19:02
|
|
Raczkowanie
|
"Męskie sprawy" - zbiorczy
Cytat:
Napisane przez jaga_2001
Jesli jestes plci brzydkiej lub jesli masz jakiekolwiek pytania dotyczace penisa, odpowiedniejszym forum do zadawania pytan na ten temat jest strona temu poswiecona i tam prosze sie zglaszac:
www.penis.com.pl/forum
Forum, na ktorym obecnie jestes jest forum ginekologicznym i dotyczy problemow typowo kobiecych. Od spraw meskich jest urolog. Ginekolog na problemach meskich sie nie zna. Istnieje wiec duze prawdopodobienstwo, ze nikt tu nie udzieli Tobie odpowiedzi na nurtujace Cie w tej kwestii pytanie.
|
Nie wiem czy akurat na tym forum powinnam zamieszczać to pytanie, ale wydało mi się najbardziej odpowiednie.Chodzi o to, że mojemu chłopakowi zrobiło się coś na penisie. Trudno to opisać, ale wygląda to tak jakby złuszczała mu się skóra, głównie w górnej częsci penisa. Jakis czas temu też już miał coś takiego i samo zniknęło po ok. 2 tygodniach. Może którejś z was chłopak też miał coś takiego? Bardzo proszę o odpowiedź. Dodam, ze ja bylam jakiś tydzień temu u ginekologa i jestem zdrowa (niestety mojego chlopaka nie zmusi się żadnymi siłami do pójscia do lekarza Z góry dziękuję za odpowiedź!
Edytowane przez jaga_2001
Czas edycji: 2008-01-24 o 13:50
Powód: cytat
|
|
|