Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Escada, Alessandro dell'Acqua, Max Factor
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-23, 22:22   #1
etnografka
Zadomowienie

Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.

Escada, Alessandro dell'Acqua, Max Factor

NIEAKTUALNE

Wymienię:

1
. Escada Margaretha Ley EDT, ok. 18-20/50 ml, buteleczka sfatygowana od noszenia w torebce (rysy na korku). Unikat, trudny do zdobycia. NIEAKTUALNY (Kolciag)

2. Alessandro dell'Acqua (damski) EDT, 10/25 ml
nuty zapachowe: geranium, groszek, kolendra, peonia, róża, hibiskus, piżmo, drzewo sandałowe, kadzidło (w moim odbiorze jest on bardziej drzewny, niż kadzidlany).
NIEAKTUALNY (Kolciag)

3. Prasowany cień do powiek Max Factor Earth Spirits, kolor 110 Onyx, nowy, nietestowany, ma minimalną skazę (rysę) na wieczku.

4. Mini szminka Max Factor w kolorze Midnight Plum (710), przypuszczam że ma około 0,5-1 g (porównywałam z pełnowymiarowymi szminkami), nowa, nietestowana.

A za koszt przesyłki oddam następujące rzeczy (mogę też je dorzucić gratis do wymiany) :

5. Trwała konturówka do ust Gosh Velvet Touch Waterproof Lipliner, kolor Pink Peony, zużyte jakieś 10-15%. Mam ją od roku i niestety nie znam daty ważności.

6. Trwała szminka w płynie Max Factor (odcień 150 - chłodny róż) plus bezbarwny sztyft utrwalający, nabłyszczający i nawilżający usta. Zużycie maksymalnie 20%. Mam je również od około roku i niestety nie znam daty ważności.

W zamian najchętniej przyjmę perfumy (nie pogardzę odlewkami), a także dwufazowe płyny do demakijażu oczu, płyny micelarne, dobre kremy pod oczy i ujędrniające, fajne klipsy i inną biżuterię (nie kolczyki), piankę do włosów L'Oreal tecni.art nr 4 lub 5 i inne

Edytowane przez etnografka
Czas edycji: 2009-10-18 o 10:10
etnografka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując