Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filtry ochronne - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-01, 21:27   #459
L_V
Zakorzenienie

Dot.: Filtry...

Cytat:
Napisane przez green_apple
L_V chodzi mi o to, że chce aby ten Athelios się szybko skonczył, bo jest ok, ale jednak nie jestem nim zachwycona. Mi akurat pasuje jego zapach, przypomina mi wakacje Mam nadzieję, że uda mi się zdobyć troche próbek filtrów szgólnie Avene i Biothedermy. Ogromnie się ciesze, ze trafiłam na to forum Filtry to dobra rzecz. Muszę zacząć "uswiadamiać" moją mamę, bo ona też była w przekonaniu, ze filtry wystarczy uzywam tylko latem. Tym bardziej, że jest farmaceutką a wątku "do filtromaniaczek" wiele dziewczyn uskarża się na ich niewiedzę w tym temacie.
he, he, cieszymy sie i my ze do nas trafilas.

A z mamami to bywa roznie. Moja bardzo chetnie zaadoptowala nowy sposob pielegnaci skory, ale Dziewczyny pisaly, ze ich mamy to nie zawsze byly zachwycone...Filtry sa dosyc trudnym kosmetykiem. trzeba trafic w ten najlepszy dla naszej skory, a to mozna zrobic jedynie ketoda prob i bledow, wiec niektorzy sie zrazaja. jedne biela, inne sie "klaczkuja", tamten sie swieci a ten jest troche lepki....nie ma latwo Ja mialam szczescie, bo kupilam od razu 2 rozne filtry i oba mi bardzo odpowiadaja [mam mleczko avene 50+ oraz LRP Anthelios fluide extreme 60].
L_V jest offline Zgłoś do moderatora