Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Dior, Benefit, Fendi, Mont Blanc i nie tylko ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-24, 15:15   #1
Myszołapka
Zakorzenienie

Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.

Dior, Benefit, Fendi, Mont Blanc i nie tylko ;)

Witam

Ze spraw organizacyjnych:
  • Wszystkie proponowane przeze mnie kosmetyki są oryginalne, świeże zakupione bądź w Sephorze, Douglasie, bądź w sklepie firmowym marki.,
  • Pakuję przedmioty w folię bąbelkową, lub w razie jej braku coś co chroni równie dobrze, koperta również jest bąbelkowa. Nie zaklejam taśmą klejącą niczego, na czym mogłaby pozostawić ślady. Wysyłam poleconym priorytetem i tych rzeczy również oczekuję od drugiej strony.
  • Wszystkie oferowane przeze mnie kosmetyki są prawidłowo użytkowane, przechowywane i również tego oczekuję od drugiej strony.

Mam do zaoferowania:
  • Cienie Dior 5 Couleurs Iridescent 809 Petal Shine, zużycie 5-10%, aplikatorki użyte parę razy, do kompletu welurowy woreczek i platikowa osłonka, nie posiadam już kartonika niestety Kasetka od spodu delikatnie porysowana od leżenia w kosmetyczce, kupione w Sephorze w lutym tego roku.
  • puder Benefit Dallas, zużycie 5-8%, pędzelek nieco zabrudzony, ale w większości przypadków ( 4 ) nakładałam go własnym, dużym pędzlem, kartonik i plastik ochronny w środku w nienaruszonym stanie kupiony we wrześniu '08 na stronie Benefitu, właściwości niezmienione
  • Rozświetlacz Benefit Hollywood Glo, raz testowany, fabrycznie nie był napełniony do samego końca, zapach plastelinowy nie wynika z przeterminowania produktu, jest charakterystyczny dla tej emulsji, można poczytać w KWC kupiony jak i Dallas we wrześniu '08 na stronie Benefitu. Kartonik i instrukcja użycia zachowane w idealnym stanie
  • perfumy Theorema Fendi 30 ml, stopień zużycia widoczny na zdjęciu, mam je rok, ale głownie stały w szafce bez dostępu światła i wilgoci, zapach piękny, lecz na mnie nietrwały nie posiadam kartonika
  • perfumy Pink Sugar Aquolina 100 ml tester bez korka, stopień zużycia widoczny na zdjęciu ok 65%, przechowywane w sposób prawidłowy, również nie posiadam kartonika
  • perfumy Presence Mont Blanc 75 ml zużycie góra 10%, kartonika nie posiadam, przechowywane prawidłowo

Przygarnę:
  • każdą ilość Glorii Cacharel priortet!!
  • cienie i pigmenty MAC szczególnie, fiolety, granaty i beże/brązy, ale nie tylko
  • Gucci II EDP
  • Meteoryty Pastel White
  • zawsze można mnie kusić 5 Diora, ale nie Iridescent, szczególnie beże/fiolety (wyjąwszy Stylish Mauve)

Za Avon, Oriflame i niską półkę dziekuję. Wymieniam moje kosmetyki tylko na kolorówkę lub perfumy.

Edit:
Kody do wszystkich produktów podam bez problemów, jedynie z Theoremą będzie problem, bo kod starł się był i zostało widoczne jedynie 20% pierwsza cyfra to 9, jesli mi się uda zamieszczę dokładne zdjęcie tej pozostałości, reszta ok, wszystkie bez problemów

DOKŁADKA !
  • Cień sypki/pigment Inglot nr 86, zdjęcie w ogole nie oddaje jego uroku, jest to brąz opalizujący na różowo-złoto, śliczny kolor, niestety nie dla mnie, użyty 2 razy, ale jest dość zbity i zajmuje tylko trochę ponad połowę zawartości opakowania kupiony kilka miesięcy temu w sklepie firmowym Inglota. Nie posiadam juz niestety kartonika
  • Cień sypki/pigment Inglot nr. 23 tu znowu taka sama sytuacja, jest to czyste, jasne srebro, lekko metaliczne, użyty raz. Napełniony po brzegi, ma dość "lekką strukturę" Nie posiadam juz niestety kartonika.
    Przed wymianą polecam obejrzec na żywo w Inglocie bo zdjęcia pigmentów wyszły do kitu, strasznie płasko
    Chętnie oddam obywa pigmenty w komplecie
  • Cienie Deborah z kolekcji lato 2007 Sole&Co, stopień zużycia <5% są dość pyliste i suche dlatego nawet leżąc w kosmetyczce opakowanie jest całe w opalizującym pyłku. Można nakładać na sucho i mokro. Kupione we wrzesniu '07 w Douglasie. Opakowanie w idealnym stanie.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Theo.jpg
Wyświetleń: 21
Rozmiar:  44,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC_0390.jpg
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  40,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Inglot23.jpg
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  15,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Inglot86.jpg