Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wirtualne przyjaciółki cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-24, 18:01   #995
czarnulkax
Zakorzenienie

Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III

Cytat:
Napisane przez tagogirl Pokaż wiadomość
no wyobraź sobie że poszłam za blok z moim kundelkiem i on jest taki drobniutki...i widzę że idą dwaj tacy mali koledzy mojego brata, 7 - 8 lat. i słyszę jak mówią głośno : patrz to ten pies Michała (mój brat) , jak on wygląda ha ha ha ha. i idą za mną i dalej : jaki chudy jak szkapa! ha ha ha ha! i się bezczelnie śmieją! puszczają mi w takich momentach nerwy i mówię do nich: coś się wam nie podoba? a jeden tak się przestraszył i : ja wiem że to słychać.. a ja : no to jak się musicie już z czegoś bezczelnie śmiać to róbcie to po cichu! i poszłam a im się głupio zrobiło. ja wiem to są dzieci ale nawet u dzieci takie zachowanie mnie tak mocno drażni że nie mogę wytrzymać i czegoś nie powiedzieć! mam nadzieję że nie będą teraz dokuczać przeze mnie bratu bo wiadomo jak to jest wrrr!

ostatnio zauważyłam że mam coraz bardziej rozgadaną gębę, ostatnio też co nie co powiedziałam dwóm pijakom jak zaczepili ale nie wiem czy chcecie poczytać
To tylko dzieci A one niestety lubią sobie znaleźć coś z czego się będą mogły pośmiać.

Uważaj jak odpyskujesz pijakom, czasem lepiej przemilczeć i pójść w swoją stronę.

♥♥♥
Narzeczonka
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora